Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 86 jaar
Aantal onderdelen 516
Uitgebracht in 2016
Bestelnummer: LE70321
Artikelnummer: 70321
EAN: 5702015592178
Uitverkocht
De 2-in-1 belegeringsmachine van generaal Magmar heeft 2 platforms en enorme wielen met stekels. Til de achterkant omhoog om het voertuig in de 'belegerings'-stand te zetten. Open het vuur met de twee katapulten en de schijvenschieter en probeer Clay Moorington van zijn zweefpaard af te schieten. Voer een zwaardduel op de grond met generaal Magmar en Flama die tegen Clay en zijn Claymore zwaard vechten. met het boek der Vernieling als inzet. Inclusief 3 schilden die je kunt scannen en 3 minifiguren.

Inclusief 3 minifiguren: Generaal Magmar. Flama en Clay Moorington.
Generaal Magmars 2-in-1 belegerings-doemmachine heeft 6 grote wielen met doorschijnend rode vlam en stekels. monstertanden. cockpits voor de generaal en Flama. dubbele katapulten en een schijvenschieter.
De katapulten en schijvenschieter van de belegerings-doemmachine kunnen zowel in de voertuig-stand als in de belegerings-stand worden afgevuurd.
Wapens: generaal Magmars zwaard. Flama's vlammenzwaard en Clay's Claymore zwaard.
Accessoires: het Boek der Vernieling. generaal Magmars cape. Flama's vuurhelm. Clay's helm. schild en NEXO harnas. 4 Globlin bollen en 3 Globlin schijven.
De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 8-14 jaar.
Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app naar je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst toestemming aan je ouder(s). voordat je online gaat.
Scan de schilden voor elk van deze 3 NEXO Powers (Koloskracht. Stormdraak en Keervuur) voor extrakrachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game!
Generaal Magmars belegerings-doemmachine is ca. 14 cm hoog. 17 cm lang en 21 cm breed in voertuig-stand en ca. 24 cm hoog. 17 cm lang en 21 cm breed in belegerings-stand
Het zweefpaard is ca. 4 cm hoog. 9 cm lang en 5 cm breed

0
LEGO<br>GENERAAL<br>MAGMARS<br>BELEGERINGSMACHINE
van
voor
€ 29,98
€ 20,99
Meer info