Onze Paas Acties zijn begonnen, klik op deze link voor meer info: https://1001farmtoys.nl/search_result.php?keyword=paas+actie Nu tijdelijk zijn onze verzendkosten verlaagd naar € 3.95"

Corona mededeling aan al onze klanten; Wij volgen de adviezen van de regering op, onze winkel is nog gewoon open en de webshop bestellingen worden gewoon verwerkt en bezorgd. Wij vragen u om in de winkel zoveel mogelijk met PIN te betalen en op gepaste afstand te blijven. U kunt ook kiezen om online te bestellen en in de winkel af te halen."

Wij zijn blij u te kunnen melden dat onze Lego afdeling totaal vernieuwd is en dat de collectie verder uitgebreid is. U bent van harte welkom in onze vernieuwde winkel."

Nu bij aankoop van € 79.99 aan LEGO ontvangt u een RAT (twv) 9.99 GRATIS. (op=op)"

https://youtu.be/tJuJs4e_tP0 We hebben een zeer enthousiaste klant in de winkel gehad die deze vlog gemaakt heeft over SIKU. Dit willen we graag delen met jullie :)"

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van de ondernemersvereniging in Beesd in het klokhuis. Werden naast de trekking van de eindejaar actie ook de opbrengst € 962,= van de goede doelen actie die gehouden werd tijdens de diaoramadagen bij 1001FarmToys in Beesd overhandigd. De speeltuin- en Spelweek vereniging in Beesd ontvingen beide een bedrag van € 481,= van Yke en Henk van der Perk."

De dioramadagen zijn weer begonnen. Vandaag de laatste dag tot 17:30 uur"

0
van
voor
€ 89,99
€ 64,80
Meer info