Geïnspireerd door mijn schoonvader:

In onze verkeringstijd werd ik door mijn schoonvader geïnspireerd en geïnteresseerd in landbouwminiaturen. Hij heeft vanaf 1961 een verzameling opgebouwd in de breedste zin van het woord. Landbouwmachines, landbouwtractoren, dieren en bijbehorende producten zoals landbouw relatiegeschenken, oude gereedschappen


Ik ben begonnen, net na ons huwelijk met een klein winkeltje in de bijkeuken in ons huis. Daar verkocht ik de dubbele en te veel ingekochte miniaturen. In 1998 na de nieuwbouw van ons landbouwmechanisatiebedrijf kreeg ik een winkeltje in de showroom, ook wel Shop in Shop genaamd. De vaste klanten, ook particulieren die bij ons een gazonmaaier hadden gekocht, kochten regelmatig als cadeautje voor kinderen, vrienden en familie een landbouwminiatuur bij ons. Op advies van John Deere hebben we de verkoop van miniaturen uitgebreid met John Deere kleding en merchandise. Ik ben mij gaan specialiseren in landbouwminiaturen, ook wel farmtoys genaamd, alles van speelgoed wat met de landbouw te maken heeft zoals: boerderijen, stallen, loodsen, koeien, paarden en te veel om op te noemen staat bij ons in de winkel (shop in shop) te koop. Natuurlijk hebben we ook alles op internet staan in onze webwinkel www.1001farmtoys.nl.

Inmiddels zijn we officieel dealer en verkooppunt van: Lego, Duplo, Playmobil, Meccano, Tronico, Siku, Bruder, Universal Hobbies, Joal, Rolly Toys, Globe, Ertl, Britains.

Win Win voordeel: Door de kosten laag te houden en grote partijen in te kopen, koopt u tot wel 40% voordeliger in kijk snel naar onze maand acties.Wilt u ons op een andere tijd bezoeken of met groepen komen?

Neemt dan contact op met mevrouw Yke van der Perk 0345-684511.

   

1001Farmtoys LEGO & Playmobil Fandagen

1001farmtoys organiseert jaarlijks een LEGO & Playmobil Fandag als show - opendag voor liefhebbers van deze speelgoedmerken. Deze dagen zijn gewijd aan het vieren van de creativiteit, het plezier en de gemeenschap die rond LEGO en Playmobil zijn ontstaan. Tijdens deze show kunnen fans samenkomen om te genieten van verschillende activiteiten en attracties die gerelateerd zijn aan deze merken.

 

Gedurende de dag kunnen bezoekers verwachten dat ze verschillende LEGO- en Playmobil-sets kunnen bekijken, inclusief zeldzame of exclusieve stukken die misschien niet gemakkelijk elders verkrijgbaar zijn. Er worden vaak bouwwedstrijden georganiseerd waarin deelnemers hun creativiteit kunnen tonen door unieke constructies te maken met LEGO-stenen of Playmobil-figuren. Deze wedstrijden kunnen verschillende leeftijdscategorie├źn hebben om de deelname van alle leeftijden aan te moedigen.

 

Daarnaast kunnen bezoekers ook genieten van demonstraties van indrukwekkende LEGO- en Playmobil-bouwwerken, die vaak zijn gemaakt door getalenteerde bouwers en verzamelaars.

 
Zier hier een impressie van onze laatste Fandag
 
Theo van der Perk
Mechanisatiebedrijf bv
 
Parkweg 95, 4153 XL Beesd
E-mail : info@1001farmtoys.nl
Kvk-nummer 110.22.523
COM leveringsvoorwaarden (.pdf)
Winkel / shop
Maandag t/m vrijdag 8.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag 8.00 t/m 16.00 uur
zon- en feestdagen gesloten
of na telefonische afspraak ook 's avonds
Makkelijk bereikbaar & Gratis parkeren!
Beesd rijksweg A2 afrit 14,
ook geschikt voor grote vrachtauto's
 
Contactpersoon:

Yke van der Perk

yke@perkbv.com
Telefoon: 0345-684511

Heeft u nog vragen ? Zie Veelgestelde vragen voor een lijst met vragen en antwoorden.
Als u hier u vraag/antwoord niet kunt vinden. Kunt u hieronder altijd nog u vraag stellen.

 

Volledige naam:
E-mail adres:
Uw vraag/opmerking:
0
€ 49,99
van
€ 31,99
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com