UNIKITTY verzamelobject per doos 60 stk - 41775D60

LEGO UNIKITTY MINIFIGUREN (PolyBag)

Bijna op, OP=OP
Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Uitgebracht in 2018-08
Bestelnummer: LE41775D60
Artikelnummer: 41775D60
EAN: 5702016117011
Uitverkocht
60 stuks in verzegelde doos.
Dit product is een Limited Edition. en is maar beperkt leverbaar.OP=OP


Ervaar de vrolijke. sprankelende wereld van Unikitty™! met de LEGO® 41775 Unikitty™! verzamelobjectserie 1. bestaande uit exclusieve limited edition bouwbare figuren. Ontdek Unikitty™ en Prince Puppycorn™ zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien! Elke figuur wordt geleverd met een informatieboekje en een displayvoetje in de vorm van een wolk. Er zijn er 12 om te verzamelen en te ruilen met je vrienden. Welke figuur zit er in het volgende mysteriezakje dat je openmaakt?

Fans van de Unikitty™! tv-serie zullen heel blij worden van de 41775 Unikitty™! verzamelobjectserie 1. een leuke en kleurrijke reeks exclusieve en limited edition bouwbare figuren. In serie 1 vind je in elk verzegeld mysteriezakje een Unikitty™ of Prince Puppycorn™ figuur met daarbij een informatieboekje en een displayvoetje in de vorm van een wolk. Voeg vele nieuwe speelmogelijkheden toe aan je LEGO® Unikitty™! bouwsets. Er zijn 12 figuren om te verzamelen!

12 limited edition LEGO® Unikitty™! verzamelfiguren om zelf te bouwen en je favoriete scènes uit de tv-serie mee na te spelen of je eigen vrolijke. kleurrijke verhalen mee te bedenken!
Combineer met de LEGO® Unikitty™! bouwsets voor nog meer speelmogelijkheden.
Ruil de figuren met je vrienden om je collectie compleet te maken.

LET OP: in ieder mysteriezakje vind je één van de 12 bouwbare figuren uit de collectie. We kunnen helaas niet ingaan op verzoeken voor levering van specifieke figuren. Bij aankoop van meer dan één mysteriezakje kan het voorkomen dat de zakjes dezelfde figuren bevatten.

0
UNIKITTY<br>verzamelobject<br>per<br>doos<br>60<br>stk
van
voor
€ 54,78
€ 39,99
Meer info