LEGO CREATOR Peperkoekhuisje - 10267

* Creator Expert Doos * OP=OP

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 12+ jaar
Aantal onderdelen 1477
Uitgebracht in 2019-01
Bestelnummer: LE10267
Artikelnummer: 10267
EAN: 5702016368284
Uitverkocht
Dit product is Hard to Find. OP=OP.

Geniet van een feestelijke bouw- en speelervaring met het LEGO® Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje. Dit geweldige model bevat een schat aan magische details. zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken. glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard. In het huisje zijn allerlei leuke details en snoepmeubels te vinden. zoals een smaakvolle slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp en een badkamer met natuurlijk een toilet en bad! Met dit prachtige LEGO peperkoekhuisje kun je allerlei leuke avonturen bedenken voor het peperkoekgezin. Kinderen kunnen de gezellige haard aansteken. helpen om de sneeuw te ruimen met de sneeuwblazer en de peperkoekbaby in de kinderwagen leggen. Ook inclusief een versierde kerstboom met pakjes en speelgoed. zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein. Deze geavanceerde LEGO set is plezierig en uitdagend om te bouwen en vormt een geweldige blikvanger voor thuis of op het werk tijdens de feestdagen. Inclusief figuren van een peperkoekmannetje. peperkoekvrouwtje en peperkoekbaby.

Inclusief 3 LEGO® figuren: een peperkoekmannetje. een peperkoekvrouwtje en een peperkoekbaby.
Het peperkoekhuisje heeft geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop. een rijkversierde façade met pilaren van rechte en gebogen zuurstokken. glinsterende ramen en een hoge schoorsteen met een gloeiende haard. plus een gedetailleerd interieur. een van stenen gebouwde kinderwagen en een sneeuwblazer.
Het interieur van het peperkoekhuisje bestaat uit diverse snoepmeubels en leuke details zoals een slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp. en een badkamer met natuurlijk een toilet en bad!
Ook inclusief een versierde kerstboom met pakjes en speelgoed. zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein.
Bewonder het heerlijke zuurstok-uithangbord!
Druk op de schoorsteenrookknop om het vuur te laten gloeien!
Kinderen zullen het heerlijk vinden om allerlei verhalen te bedenken met het peperkoekgezinnetje.
Help het peperkoekvrouwtje om de peperkoekbaby in de kinderwagen te leggen.
Accessoire-elementen: een babyflesje. bekers. een koekenpan en een bijl.
Speciale elementen: een bruin goudstaafelement dat nieuw is vanaf augustus 2019 en doorschijnend-paarse 1x1 glitterstenen.
Afmetingen: ca. 21 cm hoog. 26 cm breed en 13 cm diep.

Dit is een limiet item: We hebben een limiet ingesteld voor hoeveel een huishouden kan kopen om recht te doen aan al onze fans. Als u deze limiet al hebt bereikt door eerdere bestellingen. wordt uw bestelling wellicht geannuleerd.
0
LEGO<br>CREATOR<br>Peperkoekhuisje
van
voor
€ 94,99
€ 59,85
Meer info