Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Aantal onderdelen 1
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE11010
Artikelnummer: 11010
EAN: 5702016616613
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Nooit eerder is er zo'n grote witte LEGO® bouwplaat verkrijgbaar geweest! Dit helderwitte bouwspeelgoed van 25x25 cm biedt kinderen een ruim LEGO landschap van 32x32 noppen om op te bouwen. te spelen en hun modellen op neer te zetten. Groter. lichter. witter! Inspireer LEGO bouwers met een duizelingwekkend aantal bouwmogelijkheden – van bevroren meren tot besneeuwde bergen en van lichte. zonnige stranden tot ruimteschepen! Wie zegt dat de bouwplaat de onderkant moet zijn? Deze hoogwaardige bouwplaat biedt genoeg grip om bouwstenen in elke hoek vast te houden. zelfs ondersteboven (geweldig voor superheldenavonturen!) maar ze kunnen ook weer heel gemakkelijk losgemaakt worden. En als er genoeg gebouwd is. biedt de stevige bouwplaat kinderen een instortingsvrije manier om hun coole creaties te vervoeren en een mooi plaatsje te geven. Speelgoed dat vaardigheden ontwikkelt die levenslang meegaan LEGO Classic sets brengen vrij spelen en zelfexpressie binnen handbereik van kinderen. En terwijl ze bouwen. creëren en fantaseren. blijven hun vrije denkvaardigheden en hun probleemoplossend vermogen groeien!

Deze bouwplaat met 32x32 noppen biedt LEGO® bouwers een stevige witte basis om creatief op te bouwen. een inspirerend landschap voor fantasierijk spel en een solide platform om hun modellen op neer te zetten.
Een stevige. duurzaam wit vierkant van 25x25 cm met 1024 perfect uitgelijnde noppen waarop LEGO® bouwers al hun LEGO bouwsels stevig kunnen bevestigen.
Een witte basis biedt kinderen een wereld vol mogelijkheden waar alles mogelijk is! De plaat. gemaakt om stenen in elke hoek grip te bieden (zelfs ondersteboven!) en deze ook weer gemakkelijk te kunnen verwijderen. is stevig genoeg om modellen op te vervoeren en te bewaren.
Geef deze veelzijdige bouwplaat aan een LEGO® bouwer en kijk hoe creativiteit vorm krijgt! Een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor jongens en meisjes van 4 jaar en ouder. van beginnende tot vergevorderde bouwers.
Deze witte LEGO® bouwplaat is 25 bij 25 cm groot. Groot genoeg voor bouwprojecten en om indrukwekkende collecties op uit te stallen (een parade van minifiguren misschien?). Past perfect bij alle LEGO bouwsets.
Je hebt geen batterijen nodig om de bouwplaat in actie te zien en kinderen aan te zetten tot creatief bouwen. Geef het aan een LEGO® fan en het plezier begint meteen!
Geen instructies of wat dan ook nodig. De plaat biedt eindeloos fantasierijk spel. vanaf het moment dat hij uit de verpakking wordt gehaald.
LEGO® Classic sets zitten barstensvol ideeën en inspiratie. De spannende mix van stenen en onderdelen zet aan tot onbegrensd vrij spel. Het stimuleren van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo instinctief en leuk!