LEGO CITY STUNTZ Stunt ShowTruck - 60294

StuntShow; OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 420
Uitgebracht in 2021-10
Bestelnummer: LE60294
Artikelnummer: 60294
EAN: 5702016912579
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Deze LEGO® City Stuntshowtruck (60294) set zit vol actie. waaronder een stuntmotor die wordt aangedreven door een vliegwiel voor spectaculaire sprongen. Kinderen kunnen de motor activeren en hem over de schans laten vliegen om de roos te raken en de clown in de dunktank te laten vallen. Met 4 minifiguren. waaronder 3 personages uit de LEGO City Adventures tv-serie. is alles aanwezig om snel te gaan spelen!

Bouwen en spelen voor kinderen vanaf 6 jaar
Deze speelgoedset bevat gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app. met zoom-. draai- en weergavefuncties die het bouwproces echt tot leven laten komen.

De inspirerende wereld van LEGO City
Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren. coole voertuigen. realistische bouwwerken en leuke personages voor fantasierijke rollenspellen. gebaseerd op situaties uit het echte leven. Combineer speelsets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog meerspanning!

Haal een hele hoop actie in huis met deze hoogwaardige LEGO® City Stuntshowtruck (60294) speelgoedset met een stuntmotor die wordt aangedreven door een vliegwiel en leuke attributen voor allerlei spectaculaire stunts.
Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een enorme vrachtwagen te bouwen met ruimte voor de lanceer- en landschansen. een werkende dunktank. een vliegwielstuntmotor. 4 minifiguren met accessoires en nog veel meer.
Deze geweldige speelgoedvrachtwagen beschikt over alle ingrediënten om spannende stuntshows na te spelen. Kinderen kunnen de stuntmotor lanceren om de dunktank te activeren en allerlei spectaculaire sprongen en landingen uitvoeren.
Een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog meer spectaculaire stuntactie!
Eenmaal gebouwd is de Stuntshowtruck ca. 16 cm hoog. 48 cm lang en 7 cm breed.
Je hebt geen batterijen nodig. De stuntmotor in deze speelset wordt aangedreven door vliegwieltechnologie – en de rest wordt aangedreven door de fantasie van kinderen zelf!
Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze stapsgewijze. interactieve handleiding maakt van bouwen met LEGO stenen echt kinderspel.
Met LEGO® City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren. realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven.
Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen. waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
LEGO® City stenen en onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
0
LEGO<br>CITY<br>STUNTZ<br>Stunt<br>ShowTruck
€ 34,99
van
€ 17,50
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: