Bekijk video
Tijdelijk uitverkocht
Online

tijdelijk uitverkocht

levertijd ca. 10-15 werkdagen

Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 14+ jaar
Aantal onderdelen 2356
Uitgebracht in 2014-03
Bestelnummer: T10059
Artikelnummer: 10059
EAN: 4047385100594
Tronico
Korte beschrijving: metalen bouwpakket - professioneel model. maaidorser CLAAS LEXION 770. 2463 onderdelen. schaal 1:16. afmetingen: ca. 53 x 34 x 19 cm. gemaakt van metaal en kunststof. verwijderbare maaier. graankamer voor openen. uitwerpgoot. met vrijloopfunctie . Profielbanden gemaakt van zacht kunststof. alle delen bedrukt in kleur. gewicht: 3.6 kg. gebouwd tot in het kleinste detail. alle delen alleen geschroefd en vergrendeld met moeren. gemaakt van hoogwaardig metaal. met CLAAS-decors om te voltooien. inclusief gereedschap. montage-instructies. leeftijdsbeveling vanaf 14 jaar. kartonnen verpakkingen

Gedetailleerde beschrijving: De herontdekking van de metalen constructiekit. Exclusief voor tronico. Gedetailleerde modellen zijn gebaseerd op het origineel met de licenties van de fabrikanten. Een echte must voor de gepassioneerde modelmaker.

Ons prestige-object! Toen we in 2011 besloten om een ??maaidorser van CLAAS te maken. hadden we geen idee hoeveel tijd het zou kosten om dit model te implementeren! Het model is ongelooflijk zwaar met 3.8 kg. De ontwikkeling van het prototype zonder kleur alleen duurde meer dan 5 maanden omdat de structuur erg complex is. We hebben delen van de constructie verschillende keren gewijzigd om de structuur eenvoudiger te maken. De banden uit ons assortiment waren zelfs te zacht om het gewicht te dragen. Vooral de kleinere banden hadden een probleem. zodat de banden na 2-3 weken niet meer rond waren. Uiteindelijk vonden we een materiaal dat sterk genoeg en flexibel was om de band op de velg te trekken. Als u de maaidorser in handen neemt. is ons model te groot voor één hand (!). U zult onze inspanningen met de ontwikkeling kunnen begrijpen. Uiteindelijk hebben we het gedaan en laten zien wat mogelijk is met een metalen constructiekit. We zijn er in ieder geval heel trots op.

De CLAAS LEXION 770 maaidorser is gebaseerd op het origineel van metaal. De schaal is 1:16 en de CLAAS LEXION 770 maaidorser van Tronico is aan elkaar geschroefd uit 2.463 delen. Het is volledig functioneel. De profielbanden van zacht kunststof hebben een vrijloop. Het gewicht van de maaidorser is 3.8 kg en biedt dus een gedetailleerde structuur. De maaier kan worden gedraaid en kan ook worden verwijderd. De uitwerpgoot is beweegbaar. Hier worden alle onderdelen afzonderlijk geschroefd en vergrendeld met moeren. Het tronico-materiaal is gemaakt van hoogwaardig metaal en kunststof. De meegeleverde CLAAS LEXION 770-stickers maken het model na montage compleet en maken er een echt origineel CLAAS LEXION 770 maaidorsermodel van metaal van. Naast het materiaal bevat de duidelijk gerangschikte kartonnen verpakking ook het gereedschap. de montage-instructies en een kleurenregelafbeelding met alle zijaanzichten voor bedieningsondersteuning. Metalen constructiekits zijn toegestaan ??in Duitsland vanaf acht jaar. maar we raden een minimale leeftijd van 14 jaar en ervaring in modelbouw of met metalen constructiekits aan voor deze gedetailleerde serie.

De eerste 50% van de assemblage kost natuurlijk meer tijd om de metalen constructiekit te leren begrijpen. De resterende 50% heeft waarschijnlijk slechts ongeveer 30% van de totale bouwtijd nodig. De bouwinstructies zijn in A3-formaat. dus erg groot! Alle onderdelen zijn al voorgevormd en er is ook een DIN A4-pagina met gekleurde illustraties van het product van alle kanten om dingen na montage te vergelijken.

tronico producten bieden elke leeftijdsgroep van jong tot oud in elk seizoen. in de zon en regen een leuke activiteit en de mogelijkheid om hun hobby voort te zetten. Bovenal ondersteunt en bevordert tronico de ontwikkeling van motorische vaardigheden en coördinatie. De verdere ontwikkeling van fijne motoriek en logisch denken bij het assembleren zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld en ontwikkeld.