TRONICO Liebherr Shovel 1/25 - 10090

TRONICO BOUWDOOS 1344 delig

Tijdelijk uitverkocht
Online

tijdelijk uitverkocht

levertijd ca. 10-15 werkdagen

Winkel Beesd

tijdelijk uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 12+ jaar
Aantal onderdelen 1351
Uitgebracht in 2019-03
Bestelnummer: T10090
Artikelnummer: 10090
EAN: 4047385100907
Tronico
LIEBHERR wiellader - korte beschrijving: met een metalen schop. schaal 1:25. 1351 onderdelen. volledig functioneel. schopbewegingen. met vrij wiel. profielbanden gemaakt van zacht kunststof. gewicht: 2.3 kg. gebouwd tot in detail. alle onderdelen alleen geschroefd en met moeren verzinkt. gemaakt van hoogwaardig metaal. met LIEBHERR stickers om te voltooien. inclusief gereedschap. montage-instructies. officiƫle leeftijd aanbeveling vanaf 12 jaar. kartonnen verpakking. van tronico.

Artikel nummer: 10090

Gedetailleerde beschrijving: De herontdekking van de metalen constructiekit. Exclusief voor tronico. Gedetailleerde modellen zijn gebaseerd op het origineel met de licenties van de fabrikanten. Een echte must voor de gepassioneerde modelmaker.

De LIEBHERR wiellader is gebaseerd op het origineel van metaal. De schaal is 1:25 en de LIEBHERR wiellader van tronico is uit 1351 delen aan elkaar geschroefd. De profielbanden van zacht kunststof hebben een vrijloop. Het gewicht van de wiellader is 2.3 kg en biedt dus een gedetailleerde constructie. Hier worden alle onderdelen afzonderlijk geschroefd en vergrendeld met moeren.

Het tronico-materiaal is gemaakt van hoogwaardig metaal en kunststof. De meegeleverde LIEBHERR-stickers maken het model na montage compleet en maken het een echt origineel LIEBHERR-wielladermodel van metaal. Naast het materiaal bevat de duidelijk gerangschikte kartonnen verpakking ook het gereedschap. de montage-instructies en een kleurenregelafbeelding met alle zijaanzichten voor bedieningsondersteuning. Metalen constructiekits zijn toegestaan ??in Duitsland vanaf de leeftijd van acht jaar. maar we raden een minimale leeftijd van 12 jaar en / of eerste ervaring met modelbouw of met metalen constructiekits aan voor deze gedetailleerde serie.

tronico producten bieden elke leeftijdsgroep van jong tot oud in elk seizoen. in de zon en regen een leuke activiteit en de mogelijkheid om hun hobby voort te zetten. Bovenal ondersteunt en bevordert tronico de ontwikkeling van motorische vaardigheden en coƶrdinatie. De verdere ontwikkeling van fijne motoriek en logisch denken bij het assembleren zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld en ontwikkeld.

Recent bekeken:

Vergelijkbare artikelen:

0
TRONICO<br>Liebherr<br>Shovel<br>1/25
€ 17,99
van
€ 9,00
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com