Uitverkocht
Leeftijdsadvies vanaf 12+ jaar
Aantal onderdelen 2049
Uitgebracht in 2017-11
Bestelnummer: LE21310
Uitverkocht
Dit product is Hard to Find en zeer beperkt leverbaar.
Indien voorraad: dit product is uitsluitend via de winkel verkrijgbaar !

Advies Reserveer voor afhalen.

Ga naar de oude viswinkel aan het strand. een winkel boordevol elementen uit de viswereld met een uitkijktoren met balkon van waaraf je 360 graden uitzicht hebt en een kantoor op de benedenverdieping. Dit model is ideaal om neer te zetten én om mee te spelen. Inclusief 2 afneembare daken en een achterwand die open kan voor eenvoudige toegang tot de winkel. 4 minifiguren. een figuur van een kat. 3 zeemeeuwfiguren en vele andere coole details en elementen om je verbeelding op hol te laten slaan.

Inclusief 4 minifiguren: een kapitein. een visser. een vissersvrouw en een kind. plus figuren van een kat en 3 zeemeeuwen.
De oude viswinkel bestaat uit een gedetailleerde buitenkant. een winkel en een daaraan verbonden uitkijktoren met kantoor. Al deze elementen staan op een zandkleurige LEGO® 32x32 bouwplaat met rotselementen.
De buitenkant is voorzien van trapjes naar de voor- en zijdeur van de winkel. relingen. een kraan met 2 pijpen en meters aan de achtermuur. een ventilator en diverse elementen. waaronder een bordje met 'Anton's Bait Shop' (tegel van 2x4). een bordje met openingstijden. een bordje met 'gone fishin''. een anker. een vat. 2 banden met kettingen. 3 kratten met 2 vissen en transparante ijselementen. 4 vissen die aan haken hangen. 2 reddingsboeien. een doos met haken (tegel van 1x2) en een gereedschapskist met een boor. oliekan en moersleutel.
De winkel is voorzien van een achtermuur die open kan en een afneembaar dak met schots en scheve houtelementen en decoratieve stickers. 2 plafondlampelementen. 2 toegangsdeuren die open kunnen. 2 ramen in glasstijl. groene en beige vloertegels. 4 ramen die open kunnen. een toonbank. rekken en verschillende elementen met onder andere een kassa. een mok. een fles. doosjes voor haken. geld. een bureaulamp. 2 roeispanen. spullen om te vissen waaronder hengels. harpoenen en visnetten. 3 duikhelmen. 3 zuurstoftanks. 4 flippers. een sextant. een tegel met kaartdecoratie. een TNT-doos plus een spin en spinnenweb onder de vloer.
De onderste verdieping van de uitkijktoren is voorzien van een kantoor met 2 ramen die open kunnen. een dichtgetimmerd raam met een krantensticker. een bureau. een stoel. lamp- en krantelementen en een ladder naar de bovenverdieping.
De bovenste verdieping van de uitkijktoren beschikt over een afneembaar dak met een weerhaan. 2 ramen die open kunnen. een balkon met 360 graden uitzicht en verschillende elementen zoals een telescoop. een vlag. een scheepsstuur. een lantaarn en 2 decoratieve krabben.
Ideaal als displaymodel of voor rollenspel.
Inclusief een boekje met informatie over de fan en de LEGO® ontwerper die deze set ontworpen hebben.
Deze set bevat meer dan 2045 onderdelen.
Afmetingen: ca. 32 cm hoog. 25 cm breed en 25 cm diep.


Indien op voorraad, alleen in de winkel verkrijgbaar
Dit product kunt u echter wel online bestellen/reserveren.
U dient dit product af te halen in de fysieke winkel te Beesd.
0
LEGO<br>IDEAS<br>OUDE<br>VISWINKEL
van
voor
€ 42,99
€ 30,95
Meer info