Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 141
Bestelnummer: LE40382
Artikelnummer: 40382
EAN: 67341932061
Uitverkocht
Wens de LEGO® fan in je leven een hele fijne verjaardag met deze LEGO Iconische verjaardagsset (40382)! Dit kleurrijke bouwspeelgoed bevat een van stenen te bouwen taart met een draaiende toplaag. plus decoraties zoals kaarsen die kunnen worden gebouwd en een ballondierelement. Er zit ook een minifiguur in de set voor bovenop de taart die vlaggen vasthoudt met daarop de leeftijd van de jarige job. van een stickervel. Geweldig om alleen of samen met anderen te bouwen en een leuke manier om een speciale dag te vieren!

Vier verjaardagen met deze LEGO® Iconische verjaardagsset. met een van stenen gebouwde taart met draaiende toplaag. een in januari 2020 nieuw te verschijnen minifiguur met kleurrijke kleding. een hoge hoedelement en leuke accessoires.
Deze 141-delige bouwset is een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder en bevat twee vlaggen om zelf in elkaar te zetten en een stickervel met twee sets met de cijfers 0 t/m 9 om op de vlaggen te plakken.
De taart om zelf te bouwen – met de minifiguur er bovenop – is ca. 12 cm hoog en vormt een opvallend middelpunt tijdens elk verjaardagsfeestje.

0
LEGO<br>Verjaardagsset
van
voor
€ 6,99
€ 4,90
Meer info