Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 200
Bestelnummer: LE40385
Artikelnummer: 40385
EAN: 67341932062
Uitverkocht
Vier successen en beloon bijzondere prestaties met deze kleurrijke LEGO® Iconische trofee (40385) bouwset. met diverse extra elementen en stickers om hem voor verschillende gelegenheden te kunnen versieren. De stickers variëren van sportafbeeldingen tot feestelijke boodschappen. zoals 'Goed gedaan!'. 'Beste moeder ooit'. 'Beste vader ooit'. ‘BFF' en ‘Held'. Dit bouwspeelgoed voor kinderen en alle andere LEGO fans is een leuk. creatief verjaardagscadeau of cadeau om een bijzondere prestatie te belonen en geeft de ontvanger een echt winnaarsgevoel!

Beloon prestaties op een leuke. creatieve manier met deze LEGO® Iconische trofee. Deze bouwset bevat ook diverse extra elementen en sportafbeeldingen/feestelijke berichtstickers om de trofee aan te passen.
Deze 200-delige bouwset is een leuk cadeau-idee voor kinderen en alle andere LEGO® fans vanaf 7 jaar en is geweldig om alleen of samen met vrienden en familie te bouwen.
De van stenen gebouwde trofee is ca. 14 cm hoog en vormt een kleurrijke blikvanger om bijzondere prestaties op een opvallende manier te belonen.

0
LEGO<br>Trofee
van
voor
€ 14,99
€ 10,49
Meer info