Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 10+ jaar
Aantal onderdelen 116
Uitgebracht in 2017-09
Bestelnummer: LE41596
Artikelnummer: 41596
EAN: 5702015869065
Uitverkocht
Vanaf maart 2017 zorgen de LEGO® BrickHeadz bouwbare personages voor een geheel nieuwe manier om beroemde personages uit je favoriete films. tv-series. games en strips te verzamelen. te bouwen en uit te stallen. Het is een waar plezier om dit BrickHeadz bouwbare personage van het Beest te bouwen met de kleurrijke LEGO System-stenen die allerlei kenmerkende details nabootsen. zoals zijn versierde vest en bouwbare manen en horens. bekend uit de klassieke Disney-animatiefilm Belle en het Beest. Bovendien staat hij op een bodemplaat die speciaal is ontworpen om hem eenvoudig te kunnen uitstallen.

Dit LEGO® BrickHeadz bouwbare personage van het Beest bevat kleurrijke en authentieke details uit de klassieke Disneyfilm Belle en het Beest. Brickheadz-ogen en een bodemplaat om hem op neer te zetten.
Elk LEGO® BrickHeadz bouwbare personage wordt geleverd met een eigen bouwbare bodemplaat met serienummer en BrickHeadz-logo.
Breid je LEGO® BrickHeadz-verzameling uit met andere klassieke personages uit je favoriete films. tv-series. games en strips. zoals Belle (productnr. 41595).
Combineer de onderdelen van verschillende LEGO® BrickHeadz bouwbare personages en creëer jouw eigen. unieke personages.
De figuur is ca. 7 cm hoog exclusief de bodemplaat.
De bodemplaat is ca. 4 x 4 cm en ca. 1 cm hoog.