PLAYMOBIL Mars VerkenningsVoertuig - 9489

SPACE; OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Uitgebracht in 2018-09
Bestelnummer: PY9489
Artikelnummer: 9489
EAN: 4008789094896
Uitverkocht
Met het Mars verkenningsvoertuig is de astronaut op weg om meer te weten te komen over deze boeiende planeet. Opeens ziet hij onbekende blauwe rotsen. die op de grond voor hem liggen. De astronaut stopt het verkenningsvoertuig. opent het luik en stapt uit. Zorgvuldig reikt hij met de tang naar een blauwe steen en begint zijn metingen. Voordat hij terugkeert naar het ruimtestation. verzamelt hij ijverig meer stenen.Het Mars verkenningsvoertuig heeft een afneembaar dak. een beweegbare greeparm met verschillende verwisselbare aanbouwdelen. een luik dat je kan openen en uitklappen. evenals vele andere geweldige functies.

Mars-verkenningsvoertuig met verschillende apparatuur om het oppervlak van Mars te onderzoeken. Gereedschapsarm met verwisselbare hulpstukken Grijper. boor en werkend wapen. Met licht- en geluidsmodule (2 x 1.5 V AAA-batterijen vereist). Afmetingen: 26 x 17 x 18 cm (l x d x h).

Bijkomende informatie
- Met afneembaar dak.
- Eenmaal het dak is verwijderd. kunnen twee figuren hierin passen.
- Zwenkarm maakt het mogelijk om drie verschillende onderzoeksmiddelen aan te sluiten. waaronder een grijper. boor en dubbel ruimtekanon.
- Bevat opslagruimte voor onderzoeksgereedschappen.
- Licht- en geluidsmodule (2x AA batterijen nodig) in het bedieningspaneel met 3 verschillende licht- en geluidsopties. inclusief binnenverlichting en alarm.

Recent bekeken:

Vergelijkbare artikelen:

0
PLAYMOBIL<br>Mars<br>VerkenningsVoertuig
€ 16,99
van
€ 8,49
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com