Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Uitgebracht in 2018-10
Bestelnummer: PY9493
Artikelnummer: 9493
EAN: 4008789094933
Uitverkocht
Limited Edition. beperkt leverbaar OP=OP.

Heerlijke geuren komen van de Kerstbakkerij! Die geuren doen iedereen watertanden! Dagen al zijn de Kerstman en zijn ijverige elfjes bezig geweest met het bakken van heerlijke kerstproducten in de kerstbakkerij. Er is zoveel te doen: het deeg uitrollen. koekjes uitsnijden. op de bakplaat zetten en in de oven doen. Zodra een bakplaat met vers gebak klaar is. wordt hij door het luik naar buiten getransporteerd en gaat direct over het transportband in de bakkersbak. Hmm. dit zal een heerlijk genot zijn!Echt bakplezier voor jong en oud: De spelset bevat drie koekjessnijders en een PLAYMOBIL® stempel om de kerstkoekjes te versieren met het typische glimlachende PLAYMOBIL® gezicht.


Bijkomende informatie
- Binnen vind je een kerstbakkerij.
- Er zijn tafels met diverse koekjesbakposten (zoals deeg rollen.deeg snijden) met beweegbare deegrol en verstelbare koekjessnijder.
- Bakbenodigdheden kunnen aan de zijkant van de tafel worden opgeborgen.
- De oven is geschikt voor één bakplaat.
- Bevestig de ladder om toegang te verkrijgen tot de bovenste verdieping van de bakkerij.
- Inclusief drie verschillende koekjessnijders (engelenhoofd met vleugels. de Kerstman en elfenhoofdjes) om echte koekjes mee te bakken in je eigen keuken.
- Je kan de koekjessnijders in hun eigen vormen op het dak bewaren.
- De schoorsteen verandert in een PLAYMOBIL stempel. die kan worden gebruikt om je eigen PLAYMOBIL koekjes te versieren met het typische PLAYMOBIL gezicht.

Samen met de kerstman bereiden de hardwerkende kerstelfjes koekjes en peperkoek voor kerst op hun baktafel. De afgewerkte gebakken artikelen verlaten de kerstdecoratie via de koekjesgoot. Met de koekjessnijders en de koekstempel worden de kinderen echte kerstbakkers. Afmetingen: 26 x 38 x 26 cm (l x d x h).

0
PLAYMOBIL<br>KERSTBAKKERIJ<br>+<br>KOEKJESVORMEN
van
voor
€ 99,99
€ 73,99
Meer info