Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 327
Uitgebracht in 2019-01
Bestelnummer: LE60214
Artikelnummer: 60214
EAN: 5702016369267
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Help je kind om een held te worden en een spannende reddingsactie bij het hamburgerrestaurant uit te voeren!

Bescherm de burgers met de geweldige set LEGO® City 60214 Brand bij het hamburgerrestaurant. bestaande uit een hamburgerrestaurant met een reclamebord met omvallende vuurelementen. een loket met schuifraam en een vuilnisbak. Deze leuke set bevat daarnaast een brandweerauto met een cabine met ruimte voor een minifiguur. 2 opbergruimtes. een draaiende achterkant en een spuit die kan worden gericht met een 'waterstraalfunctie' die nieuw is vanaf januari 2019. Ook inclusief een motor met ruimte voor een brandblusser. een brandweerbijl die nieuw is vanaf januari 2019 en 3 minifiguren.

Inclusief 3 LEGO® City minifiguren: 2 brandweerlieden en een hamburgerbakker.
De set bestaat uit een brandweerauto met een cabine met ruimte voor een minifiguur. een draaiende achterkant en een spuit die kan worden gericht met 'waterstraalfunctie' die nieuw is vanaf januari 2019 en 2 opbergvakken. plus een motor.
Bevat ook een hamburgerrestaurant met reclamebord. een loket met schuifraam en een vuilnisbak.
Accessoire-elementen: een brandweerbijl die nieuw is vanaf januari 2019. 2 helmen met vizier dat open kan. een zuurstoftank. een vuilnisbak. een motorhelm. een kleine brandblusser en 5 bouwbare vuurelementen.
Zet een of meer vlammen op het reclamebord van het hamburgerrestaurant en de vuilnisbak omhoog om een klein brandje of een razende vuurzee te blussen!
Draai de achterkant van de brandweerauto en knijp in de balg van de waterspuit om de waterelementen te lanceren en de vlammen omver te schieten.
Het hamburgerrestaurant met bord is ca. 17 cm hoog. 12 cm breed en 6 cm diep.
De brandweerauto met ingeklapte waterspuit is ca. 8 cm hoog. 15 cm lang en 6 cm breed.
0
CITY<br>Brand<br>bij<br>het<br>Hamburgerrestaurant
van
voor
€ 19,99
€ 16,00
Meer info