LEGO Joker‘s Trike Achtervolging - 76159

DC Super Heroes Batman; OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 440
Uitgebracht in 2020-06
Bestelnummer: LE76159
Artikelnummer: 76159
EAN: 5702016619386
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

De LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset is een supersnel Batman tegen THE JOKER™ cadeau voor kinderen en bevat opvallende auto's. geweldige wapens en populaire personages uit de Batman films.

Fantastisch Batman speelgoed voor stoere kinderen
Jonge superhelden beleven volop Batman actie en avonturen met de monstertrike met 3 wielen van THE JOKER. Het voertuig beschikt over coole wapens en er komen vlammen uit de uitlaat. Daarnaast bevat de set ook een ultracoole Batmobile™ auto. Met minifiguren van Batman. Robin™. THE JOKER en Harley Quinn™ kunnen kinderen onmiddellijk in de huid kruipen van hun favoriete superheld of superschurk. En met coole functies. zoals de klappende kaken aan de voorkant van THE JOKER's trike en de motor die je uit de Batmobile kunt halen om de trike een turboboost te geven. komt er nooit een einde aan het speelplezier.

Batman actie met minifiguren en bouwspeelgoed
Met de LEGO DC Batman speelsets kunnen kinderen alle spanning en legendarische momenten uit de Batman films in huis halen. Superheldenfans zullen urenlang genieten van het naspelen van hun favoriete scènes en het zelf bedenken van spannende avonturen.

Met de geweldige LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) kunnen jonge Batman fans zelf de supersnelle actie beleven tussen Batman en THE JOKER™ met opvallende voertuigen. geweldige wapens en supercoole functies.
Inclusief 4 minifiguren en de Batmobile™ met een cockpit die open kan voor de minifiguur van Batman™ en een uitneembare motor. THE JOKER's 3-wieler heeft een grijnzende mond aan de voorkant die open gaat en weer dicht klapt wanneer de trike beweegt.
Kinderen ontwikkelen spelenderwijs vaardigheden door met de indrukwekkende voertuigen te rijden. gevechten na te spelen met de minifiguren. coole wapens en accessoires. en de motor uit de Batmobile te halen om de trike van THE JOKER een turboboost te geven.
Ben je op zoek naar een fantastisch cadeau voor kinderen die houden van auto's en speelgoed uit de Batman™ films? Deze LEGO® Batman speelset is een geweldig cadeau-idee voor kinderen van 7 jaar en ouder. of ze nu fan zijn van DC Comics. snelle auto's of Batmobile™ speelgoed.
De LEGO® Batmobile™ is ca. 16 cm lang: groot genoeg voor legendarische avonturen. maar compact genoeg voor jonge kinderen.
Dit fantastische Batman™ speelgoed heeft geen batterijen nodig – alleen de onbegrensde fantasie van je kind! Omdat het fantasierijke speelplezier direct kan beginnen zodra de doos wordt geopend. is deze LEGO® speelset een ideaal sinterklaas-. kerst- of verjaardagscadeau.
Dankzij de eenvoudige instructies kunnen kinderen optimaal gebruikmaken vanalle functies van deze veelzijdige speelset.
Met de LEGO® DC Batman™ speelsets kunnen kinderen de superheldenactie uit de films in huis halen. De geweldige personages. voertuigen. gadgets en wapens laten fans zelf deel uitmaken van alle actie uit de Batman films en hun eigen spannende avonturen bedenken.
LEGO® bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen. waardoor de stenen consistent. compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat het nieuwe speelgoed van jouw kind voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.
0
LEGO<br>Joker‘s<br>Trike<br>Achtervolging
€ 79,99
van
€ 62,40
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: