Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 46
Uitgebracht in 2021-01
Bestelnummer: LE41665
Artikelnummer: 41665
EAN: 5702016915464
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Stimuleer de dierenliefde van kinderen met het verrassingscadeau LEGO® Friends Stephanie's kattenkubus (41665). In dit draagbare speelgoed vinden jongens en meisjes een LEGO Friends minipoppetje van Stephanie en haar kat. in 1 van de 4 beschikbare kleuren.

Dierenverzorging in een kubus
Laat kinderen leuke rollenspellen spelen door de kat te verzorgen en vertroetelen. Ze kunnen doen alsof de poes in de boom klimt om het vogeltje lastig te vallen en haar terug naar de krabpaal lokken. LEGO Friends kubussen zijn ideaal voor onderweg. Alle onderdelen kunnen worden vastgemaakt op de bodem. zodat er niet snel meer iets kwijtraakt. Thuis ziet dit verjaardagscadeau er geweldig uit in een kinderkamer dankzij de schattige kattenoren en het poezengezicht op de kubus.

Een wereld vol plezier met vrienden
Laat kinderen hun passies ontdekken met behulp van de LEGO Friends meiden. Het populaire Heartlake City speelgoed zit vol realistische kenmerken. schattige dieren en herkenbare personages.

Trakteer een kind op de draagbare dierenspeelset LEGO® Friends Stephanie's kattenkubus (41665). Het is geweldig speelgoed om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje en ziet er ook nog eens ontzettend schattig uit in een kinderslaapkamer.
LEGO® Friends kubussen bieden groots plezier in een kleine ruimte. In deze kubus vind je een LEGO Friends minipoppetje van Stephanie. een kattenfiguur in een verrassingskleur. een vogel en een bouwbare kattenkrabpaal.
Kinderen kunnen buiten de kubus met de onderdelen spelen of alles erin doen voor plezier onderweg.
Een schattig. creatief verrassingscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met speelgoeddieren spelen. Deze eenvoudige bouwwerken laten kinderen op een ideale manier kennismaken met de spannende en leuke wereld van LEGO® bouwplezier.
De kubus is ca. 7 cm hoog en 8 cm breed. Dankzij de leuke poezenuitstraling zullen kinderen dit draagbare speelgoed graag een mooi plekje willen geven in hun kamer.
Laat kinderen kennismaken met de LEGO® Friends wereld en met Heartlake City. een plek vol spannend. fantasierijk speelplezier waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is.
De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen. waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
De stenen en onderdelen van dit creatieve LEGO® Friends cadeau worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.