Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Bestelnummer: PY6814
Artikelnummer: 6814
EAN: 4008789068149
Uitverkocht
Hak bomen om. verzamel de boomstammen met de tractor met aanhangwagen en breng ze naar de opslagplaats voor hout. Met 2 figuren en 5 dieren.

Er staat een boom in het bos die omgezaagd moet worden. De houthakker hangt de aanhangwagen aan de tractor. legt de zaag in de aanhangwagen en rijdt door het bos naar de boom. Ah. daar is de boom! De houthakker begint te zagen en zaagt de boom in verschillende stukken. Met de tractor kan hij makkelijk de boomstammen verzamelen in de aanhangwagen. Tijdens zijn terugrit. ziet hij nog een familie wasbeertjes en eekhoorntjes. Om te voorkomen dat het hout nat zou worden. legt hij samen met zijn collega al het hout in de opslagplaats. Zo. dat ging vlot!

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7.5cm groot met beweeglijke ledematen. handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond. draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk. stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

0
PLAYMOBIL<br>HOUTHAKKER<br>MET<br>TRACTOR
van
voor
€ 19,99
€ 13,00
Meer info