Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 9+ jaar
Aantal onderdelen 1186
Uitgebracht in 2016
Bestelnummer: LE70323
Artikelnummer: 70323
EAN: 5702015591553
Uitverkocht
Laat de futuristische ridders ten strijde trekken om de toverboeken te stelen uit Jestro's vulkaan-schuilplaats inclusief valluik. draaiende lava-muil. beweegbaar zaagblad op de trap. afkoppelbare troon. bibliotheek met muur-explodeerfunctie en een gevangeniscel met omvallende muur. Draai de schuilplaats om en je ziet het woongedeelte met slaapkamer. badkamer. keuken. gevangeniscel en een wapenkamer. De set is inclusief Macys luchthamer. Axl's zweefpaard en 6 schilden die je kunt scannen. Inclusief 8 minifiguren en 2 scurriers.

Inclusief 10 minifiguren: Jestro. Boekhouder. Lavaria. 2 as-aanvallers. 2 scharrelaars. Axl. Macy Halbert en Lance Richmond.
De set is inclusief Jestro's vulkaan-schuilplaats. Macys luchthamer en Axl's zweefpaard.
De vulkaan-schuilplaats is inclusief afkoppelbare troon. schijfschieter. valluik-functie met daaronder een ronddraaiende lava-muil. trap met draaiend zaagblad om de ridders tegen te houden. bibliotheek met 2 toverboeken. gevangeniscel met omvallende muur. wapenkamer. schatkamer. slaapkamer met bed. badkamer met badkuip en een keuken met kip en banaan.
De luchthamer heeft een bollenschieter en 2 'knip'-raketten.
Activeer het valluik in de vulkaan-schuilplaats en draai aan de hendel om de indringer in de draaiende lava-muil te laten vallen.
Draai het tandwiel rond om het zaagblad te laten draaien zodat de ridders de trap niet kunnen beklimmen.
Trek aan de hendel in de cel om de muur te laten omvallen.
Open het vuur met de bollenschieter en de raketten aanboordvan Macys luchthamer: mik op het schildvormige element van de bibliotheek om een explosie-effect te veroorzaken zodat je de boeken kunt heroveren.
Inclusief het Boek der Vernieling en het Boek der Vergelding.
Wapens: Jestro's 2 toverstaven. Axl's strijdbijl. Macys Photon-knots. Lance's NEXO lans. de 2 speren van de as-aanvaller. Lavaria's 2 zwaarden. de bijl van de scharrelaar. een zwaard en twee wapens om zelf te bouwen in de wapenkamer.
Accessoires: Axl's helm en schild. Macy'shelm. s child en NEXO harnas. Lance's helm. schild en NEXO harnas. rat. kikker. kip. spin. banaan. 2 gouden bekers en een kookketel.
De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 9-14 jaar.
Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app naar je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst toestemming aan je ouder(s). voordat je online gaat.
Scan de schilden voor elk van deze 6 NEXO Powers (Flitsstraal. Vuurwervel. Muurblok. Banaanbom. Jungledraak en Wervelwind) voor extra krachtenin de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game!
Volg al je favoriete NEXO KNIGHTS™ figuren via het Cartoon Network.
Jestro's vulkaan-schuilplaats is ca. 33 cm hoog. 41 cm breed en 28 cm diep
Macy's luchthamer is ca. 12 cm hoog. 17 cm lang en 12 cm breed
Axl's zweefpaard is ca. 4 cm hoog. 9 cm lang en 5 cm breed