LEGO TECHNIC EMMERWIEL GRAAFMACHINE - 42055

POWER FUNTIONS 2IN1 MODEL; OP=OP

Bekijk video
Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 12+ jaar
Aantal onderdelen 3927
Uitgebracht in 2016-08
Bestelnummer: LE42055
Artikelnummer: 42055
EAN: 5702015594011
Uitverkocht
Let op dit model wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

LEGO® 42055 Technic Emmerwiel Graafmachine / Bucket Wheel Excavator !

Maak kennis met de machtige LEGO 42055 Emmerwiel Graafmachine. Dit model is de grootste Technic set die LEGO ooit heeft geproduceerd en bestaat uit maar liefst 3927 onderdelen. Deze fantastische. zorgvuldig gedetailleerde reproductie van een echte mijngraafmachine heeft een cool donkerblauw-en-geel kleurenschema en allerlei levensechte extra's en functies zoals loopbruggen met reling. enorme rupsbanden en een gedetailleerde cabine. Activeer de bijgeleverde power functies motor om de transportbanden aan te drijven. de reusachtige bovenbouw te draaien en de machine op zijn plaats te manoeuvreren. Zet dan de enorme arm in beweging om het grote. met graafemmers bezette wiel omlaag te brengen en het opgegraven materiaal in de wachtende vrachtwagen te laten vallen. De Power Functions laten dit realistische model echt tot leven komen ! Breng het grote emmerwiel met 8 emmers in beweging en laat de twee transportbanden draaien. De graafmachine kan 360 graden om zijn as draaien. in beide richtingen. net als in het echt ! Bovendien is er een gemotoriseerde functie beschikbaar om de hele machine voor- en achteruit te laten rijden op de grote rupsbanden. Inbegrepen in de set is tevens een mijn-truck om de delfstoffen at te kunnen voeren. Als je zin hebt in een nieuwe bouwuitdaging. kun je hem veranderen in een mobiele grondstof-verwerkingsfabriek.

LEGO Technic 42055 Emmerwiel Graafmachine kenmerken:
De set is inclusief LEGO Power Functies motor voor het aandrijven van allerlei functies. zoals voor- en achteruit rijden. ronddraaiend emmerwiel. bewegende transportbanden. draaiende bovenbouw en een beweegbare emmerwiel-arm.

Inclusief loopbruggen met reling. verlichting. mijnmateriaal-elementen en een stoere mijn-truck.
- Schakel de LEGO Power Functies motor aan en rijd de reusachtige rupsbandmachine in positie. - Activeer de gemotoriseerde transportbanden en het emmerwiel.
- Beweeg de joystick om de grote bovenbouw te laten draaien en beweeg de enorme giek met het graafwiel omhoog en omlaag.
- Laat het opgegraven materiaal vanuit de emmers via de transportbanden in de wachtende vrachtwagen belanden!

Dit LEGO Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces; Deze set bestaat uit meer dan 3900 stenen en daarmee is dit de grootste LEGO Technic set tot nu toe. 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een mobiele grondstof-verwerkingsfabriek / soorteermachine.
De emmerwiel graafmachine is 41 cm hoog. 72 cm lang en 29 cm breed

inclusief:
1x LE8882 XL-Motor
1x LE8881 Batterij Box

trefwoord: Top Model. Mijnbouw. soortermachine / puinbrekker.
exclusief batterijen.