Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 79
Uitgebracht in 2017-01
Bestelnummer: LE70362
Artikelnummer: 70362
EAN: 5702015867825
Uitverkocht
Beuk je vijanden alle kanten op in dit kolossale strijdharnas met supergroot zwaard. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie NEXO Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo NEXO Powers en die te scannen met de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app. Kies uit vijf NEXO Powers: 'Titanium zwaard'. 'Metalen griffioenveren'. 'Beveelbrul'. 'Vuurvlam' en 'Kippenkracht'. Alleen als ze hun strijdharnassen dragen. kunnen de NEXO KNIGHTS helden een Combo NEXO Power in hun eentje beheersen!

Inclusief een speciale Clay minifiguur.
De set bestaat uit een strijdharnas om zelf te bouwen met in allerlei standen verstelbare ledematen en een cockpit met ruimte voor een minifiguur.
Bij de set hoort ook een enorm zwaard om zelf te bouwen.
Accessoire-elementen: Combo NEXO Power schild en vijf NEXO Powers met scanfunctie.
Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming.
Scan de schilden voor elk van de vijf NEXO Powers ('Titanium zwaard'. 'Metalen griffioenveren'. 'Beveelbrul'. 'Vuurvlam' en 'Kippenkracht') en bedenk je eigen combinaties ervan om af te rekenen met de Steenmonsters in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game.
Combineer het strijdharnas met voertuigen uit andere LEGO® NEXO KNIGHTS™ sets om het uit te breiden met futuristische functies!
Volg je favoriete NEXO KNIGHTS™ uitzendingen via Cartoon Network.
De figuur is ca. 9 cm hoog.

0
LEGO<br>NEXO<br>KNIGHTS<br>STRIJDHARNAS<br>CLAY
van
voor
€ 39,99
€ 32,79
Meer info