Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 728
Uitgebracht in 2017-06
Bestelnummer: LE31069
Artikelnummer: 31069
EAN: 5702015867931
Uitverkocht
Huizen bouwen was nooit eerder zo leuk als met deze drie verdiepingen hoge villa inclusief rood pannendak. witte gevel met veel ramen en kleurige details plus een tuingedeelte met basketbalring. buitenhaard. brievenbus. hondenhok en een trap naar het terras op de middelste verdieping inclusief ligstoel. Interieurdetails zijn onder andere een slaapkamer en een keuken. tafels en een zitbank. Combineer de zelfbouw-modules en verplaats eenvoudig deuren. ramen en andere modulaire elementen om het huis te veranderen met het LEGO® Creator modulaire systeem. nieuw in juni 2017. Voeg deze set samen met de modulaire systeemsets met productnrs. 31067 en 31068 en ontwerp je eigen droomhuis met oneindige bouw- en speelmogelijkheden! Met de elementen van dit 3-in-1 LEGO Creator model kan ook een golfhotel of een zomervilla met zwembad worden gebouwd. Inclusief drie minifiguren.

Inclusief drie minifiguren: een man. een vrouw en een jongen. plus een hond om zelf te bouwen.
De drie verdiepingen hoge villa is inclusief rood pannendak. witte gevel met veel ramen en kleurige details plus een tuingedeelte met boom. basketbalring. buitenhaard. brievenbus. hondenhok en een buitentrap naar het terras op de middelste verdieping inclusief ligstoel.
Interieurdetails zijn onder andere een gedetailleerde keuken. eettafel. salontafel en tweepersoonsbed.
Plaats een minifiguur in de cabriolet om de koplampen te activeren.
Combineer de zelfbouw-modules en verplaats eenvoudig deuren. ramen en andere modulaire elementen om het huis te veranderen met het LEGO® Creator modulaire systeem. nieuw in juni 2017.
Accessoire-elementen: element met brief-opdruk. bot en emmer.
Inclusief batterij.
Combineer deze set met de LEGO® Creator modulaire systeemsets met productnrs. 31067 en 31068 en bedenk je eigen droomhuis met oneindige bouw- en speelmogelijkheden!
3-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een golfhotel of een zomervilla met zwembad.
De familievilla is ca. 22 cm hoog. 36 cm breed en 14 cm diep.
Het golfhotel is ca. 24 cm hoog. 30 cm breed en 13 cm diep.
De zomervilla is ca. 13 cm hoog. 20 cm breed en 23 cm diep.
0
LEGO<br>CREATOR<br>FAMILIEVILLA
van
voor
€ 19,99
€ 13,99
Meer info