Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 9+ jaar
Aantal onderdelen 1426
Uitgebracht in 2017-06
Bestelnummer: LE70357
Artikelnummer: 70357
EAN: 5702015867788
Uitverkocht
Ontdek het fantastische 2-in-1 Knighton kasteel en verdedig de koning! Ontgrendel de hoofdingang. klap de muren naar buiten en rol het strijdperk binnen met Robins voertuig met twee noppenschieters en Merlok 2.0 in zijn MechLok robotharnas met tovenaarshoed. Strijd tegen de vijand en zorg dat je niet in de rollende stenen gevangenis belandt. Deze uitgebreide LEGO® NEXO KNIGHTS™ speelset is inclusief toren in de vorm van het afneembare Rumble Rocket transportvoertuig. woonverblijf met twee slaapkamers. een eetkamer. een wapenarsenaal en een commandocentrale voor uren speelplezier. Inclusief zes schilden om te scannen en acht minifiguren.

Inclusief acht minifiguren: Koning Halbert. Fancypants. koninklijke wachter. Robin. Aaron. Lance en twee Steenstampers plus een figuur van Hammeke het varken. twee Blokkers en een figuur van het witte stenen standbeeld.
Het Knighton kasteel heeft een binnenplaats en een woonverblijf aan de achterkant.
De binnenplaats is inclusief troon voor Koning Halbert met een Combo NEXO Power bord. twee noppenschieters. Robins voertuig met twee noppenschieters. minifiguur-cockpit en opbergruimte voor munitie. MechLok om zelf te bouwen met verstelbare ledematen en doorschijnend oranje tovenaarshoed en het Rumble Rocket transportvoertuig met in de cockpit plaats voor vijf minifiguren.
Het woonverblijf is inclusief twee slaapkamers. vijf bedden. een eetkamer. een commandocentrale. een wapenkamer en twee gevangenistorens.
De rollende gevangenis is inclusief monster-ogen. beweegbare klauwen met doorschijnend blauwe bliksemelementen. beweegbare kaken met daarachter een gevangeniscel. een vlaggenstok en twee katapulten.
Bedenk je eigen belegeringsscènes: wek de ridders. beman de commandocentrale en zorg voor voldoende wapens in het arsenaal.
Ontgrendel de kasteelpoort en open de binnenplaats om de Rumble Rocket te kunnen lanceren.
Zet Koning Halbert op zijn troon zodat hij het bevel kan voeren over de LEGO® NEXO KNIGHTS™ strijders!
Plaats het het witte stenen standbeeld op de binnenplaats waar het de ridders kan bespioneren!
Zet maximaal vijf minifiguren in de cockpit van het Rumble Rocket transportvoertuig en speel dat je ze lanceert.
Wapens: de staf van de MechLok. Lance's lans. Aarons kruisboog. het zwaard van de koninklijke wachter. de dolk van het witte stenen standbeeld. het zwaard van een Blokker en een speer en bijl van een Steenstamper.
Accessoire-elementen: twee schildhouders. bolbliksemelementen. een hotdog. een wijnglas. een wijnfles en een mobiele telefoon.
Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming.
Scan de schilden voor de NEXO Powers 'Toontje lager'. 'Spookvos'. 'Maffe pompoen'. 'Gammastralen' en 'Driedubbele aanval' en bedenk je eigen combinaties om definitief af te rekenen met de Steenmonsters in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game.
Ook inclusief de Verboden kracht 'Smeltpoel'.
Volg al je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden via Cartoon Network.
Het Knighton kasteel is ca. 38 cm hoog. 40 cm breed en 23 cm diep in gesloten stand en ca. 45 cm breed en 28 cm diep in geopende stand.
Robins voertuig is ca. 5 cm hoog. 11 cm lang en 8 cm breed.
De MechLok is ca. 13 cm hoog. 12 cm lang en 6 cm breed.
De Rumble Rocket is ca. 5 cm hoog. 11 cm lang en 8 cm breed.
De rollende gevangenistoren is ca. 13 cm hoog. 10 cm lang en 16 cm breed.

0
LEGO<br>NEXO<br>KNIGHTS<br>KNIGHTON<br>KASTEEL
van
voor
€ 19,99
€ 13,99
Meer info