Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 10+ jaar
Aantal onderdelen 1456
Uitgebracht in 2017-06
Bestelnummer: LE70917
Artikelnummer: 70917
EAN: 5702015870429
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Kom in actie met de helden uit DE LEGO® BATMAN FILM: Batman™. Robin™. Batgirl™ en Alfred Pennyworth™ (in Batsuit) en bezorg de superschurken vierdubbele hoofdpijn met de ultieme Batmobile! Splits het fantastische model in vier afzonderlijke voertuigen: de Batmobile. de Batwing. de Bat-Tank en de Batcycle. De Batmobile heeft uitklapbare stuwraketten en vier noppenschieters. de Batwing heeft vouwvleugels en een dubbel boordgeschut met veermechanisme. De Batcycle beschikt over inklapbare wielen en de zwaar gepantserde Bat-Tank heeft een dubbel verborgen zesschots snelvuurgeschut. Bij deze set horen ook een draaibaar Bat-signaal met LEGO® verlichtingssteen. de vliegende schijf van Polka-Dot Man en acht minifiguren met diverse wapens en accessoires voor urenlang speelplezier.

Inclusief acht minifiguren: Batman™. Robin™. Batgirl™. Polka-Dot Man™. Alfred Pennyworth™ (in Batsuit). de Boze Heks van het Westen en twee vliegende apen.
De set bestaat uit de 4-in-1 ultieme Batmobile die kan worden gesplitst in vier afzonderlijke voertuigen: de Batmobile. de Batwing. de Bat-Tank en de Batcycle. Inclusief Bat-signaal om zelf te bouwen.
De Batmobile heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur. vier noppenschieters. twee uitklapbare stuwraketten. twee verborgen kanonnen zonder schietfunctie en doorschijnende licht-elementen.
De Batwing beschikt over een cockpit die open kan met een gedetailleerd dashboard en plaats voor een minifiguur. dubbel boordgeschut met veermechanisme. vouwvleugels. vleermuisvormige staartvleugels en doorschijnende licht-elementen.
De Bat-Tank heeft een cockpit die open kan met een gedetailleerd dashboard en plaats voor een minifiguur. grote wielen. dubbel verborgen zesschots snelvuurgeschut. een wapenmagazijn dat open kan met bedieningspaneel-details en doorschijnende licht-elementen.
De Batcycle heeft wielen die kunnen worden ingeklapt zodat het voertuig in de ultieme Batmobile past.
Bij de set hoort ook de vliegende schijf van Polka-Dot Man (nieuw in juni 2017).
Activeer de LEGO® verlichtingssteen om het Bat-signaal te laten schijnen.
Wapens: de Batarangs van Batman™ en Batgirl. Polka-Dot Mans twee polka dots en de twee zwaarden van Alfred Pennyworth.
Accessoire-elementen: de capes van Batman™. Robin™. Batgirl™. Alfred Pennyworth™ en de Boze Heks van het Westen. de gevormde gereedschapsriemen van Batman en Batgirl. de helm van Polka-Dot Man. Alfred Pennyworths hoed en de hoed en bezemsteel van de Boze Heks van het Westen.
De ultieme Batmobile is ca. 12 cm hoog. 37 cm lang en 16 cm breed.
De Bat-Tank is ca. 7 cm hoog. 16 cm lang en 14 cm breed.
De Batwing is ca. 8 cm hoog. 20 cm lang en 19 cm breed.
De Batcycle is ca. 4 cm hoog. 11 cm lang en 3 cm breed.
De Batmobile is ca. 9 cm hoog. 23 cm lang en 12 cm breed.
De vliegende schijf van Polka-Dot Man is ca. 3 cm in doorsnede.
Het Bat-signaal is ca. 10 cm hoog. 6 cm breed en 6 cm diep.
0
LEGO<br>BATMAN<br>MOVIE<br>DE<br>ULTIEME<br>BATMOBILE
van
voor
€ 139,98
€ 104,99
Meer info