Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 9+ jaar
Aantal onderdelen 1376
Uitgebracht in 2017-09
Bestelnummer: LE75189
Artikelnummer: 75189
EAN: 5702015869904
Uitverkocht
Let op dit model wordt niet meer geproduceerd door LEGO en is niet meer Leverbaar. Limited Edition.

Voeg een gevreesde walker toe aan je LEGO® Star Wars First Order leger met de Heavy Assault Walker. Dit fantastische model. gebaseerd op de walker uit de populaire film Star Wars: Episode VIII. is voorzien van stevige bepantsering. verstelbare poten. een verstelbare kop met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur en wapens met veermechanisme. richtbaar snelvuurgeschut bovenop en afneembare gasflessen aan de achterkant die kunnen worden losgelaten. Er is aan de zijkant opbergruimte met extra noppenmunitie en een openende ruimte aan de achterkant met plaats voor een minifiguur en extra raketmunitie. Bij deze prachtige set horen ook 5 minifiguren.

Inclusief 5 minifiguren: kapitein Poe Dameron. Rey. een Resistance Trooper. een First Order Walker Driver en een First Order Stormtrooper.
Met verstelbare poten. een verstelbare kop met cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur en veermechanisme-geschut. richtbaar snelvuurgeschut aan de bovenkant. afneembare gasflessen aan de achterkant en openende munitieopbergruimte aan de zijkant.
Wapens: Rey's lichtzwaard. 2 blasters en een blasterpistool.
Draai aan de hendel om het snelvuurgeschut bovenaan te richten.
Afmetingen: ca. 35 cm hoog. 35 cm lang en 12 cm breed.
0
STAR<br>WARS<br>FIRST<br>ORDER<br>HEAVY<br>ASSAULT
van
voor
€ 5,99
€ 4,49
Meer info