Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 722
Uitgebracht in 2018-01
Bestelnummer: LE41340
Artikelnummer: 41340
EAN: 5702016111620
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Het LEGO® Friends Vriendschapshuis is de ultieme uitvalsbasis voor speciale momenten voor de vriendinnen van Heartlake City. of het nu gaat om avonturen beleven of om heerlijk relaxen. Dit populaire kinderspeelgoed bestaat uit een keuken. een woonkamer met knutseltafel. een slaapkamer met dubbelzijdig tv-scherm. een terras met luidsprekers. een barbecue. een jacuzzi. een sapbar en een uitkijktoren op het dak. Buiten vind je een schommel. een fiets met een aanhangwagen vol gereedschap en allerlei coole functies in deze omgebouwde brandweerkazerne. zoals een werkende katrol. een alarm. een stang. een glijbaan en een garage met een deur die open kan. Inclusief 3 minipoppetjes en 3 dierenfiguren.

Inclusief minipoppetjes van Olivia. Emma en Andrea. plus figuren van Dash de hond. Rumble de hamster en Cinnamon het konijn.
Deze omgebouwde brandweerkazerne van 4 verdiepingen bestaat uit een garage. een keuken. een woonkamer. een slaapkamer. een dakterras. een showterras. een balkon met barbecue aan de zijkant. een echt werkende katrol. een brievenbus. een draaiende brandweerstang en een glijbaan. plus een vriendschapsboom met een schommel en een fiets met aanhanger.
In de garage vind je een hamsterwiel met buizen.
De keuken omvat een koelkast. een magnetron. een gootsteen. een fornuis en een werkblad.
In de woonkamer is er een knutseltafel met 5 krukjes en kasten die open kunnen.
De slaapkamer heeft 5 bedden en een dubbelzijdig tv-scherm/geheim missiescherm.
Het dakterras heeft een jacuzzi. een sapbar. een muziekinstallatie en een uitkijktoren met ladder en telescoop.
Accessoire-elementen: 2 walkietalkies. gereedschap. een gitaar. popcorn. een pizza. een theepot. een fles afwasmiddel. een knutseldoos. een schaar. geïllustreerde tegels. 5 stoffen dekens. een mp3-speler. cocktailglazen en een wortel.
Ga chillen in het Vriendschapshuis met de meiden van Heartlake City en beleef een ontspannend dagje in de jacuzzi met muziek. ga knutselen met Emma of geniet van het nieuwste optreden van Andrea met dit populaire kinderspeelgoed.
Gebruik de werkende katrol om spullen het huis in te hijsen.
Sta meteen paraat als er een missie binnenkomt: draai de tv in de slaapkamer om het geheime missiescherm te zien en verzin een plan om de stad te redden!
Glijd omlaag langs de brandweerstang. spring op de fiets en ga ervandoor met Olivia's aanhanger vol met gereedschap.
Kijk hoe de hamster rondrent in zijn wiel. speel met de hond onder de vriendschapsboom en geef het konijntje een sappige wortel.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Het Vriendschapshuis is ca. 30 cm hoog. 24 cm breed en 12 cm diep.
De vriendschapsboom is ca. 10 cm hoog. 19 cm breed en 3 cm diep.
De fiets met aanhanger is ca. 10 cm lang. 4 cm breed en 1 cm hoog.
Parkeer Olivia's missievoertuig (productnr. 41330) in de garage om nog sneller reddingsacties te kunnen ondernemen

Maak deze serie compleet met: LE41327; LE41328; LE41329; LE41330; LE41334; LE41335; LE41336; LE413338; LE41339 en LE41340.
0
LEGO<br>FRIENDS<br>VRIENDSCHAPSHUIS
van
voor
€ 19,99
€ 13,79
Meer info