Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 109
Uitgebracht in 2018-01
Bestelnummer: LE31072
Artikelnummer: 31072
EAN: 5702016075052
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Geniet van race-avonturen met de LEGO® Creator set Extreme motoren. bestaande uit een racewagen met een sportief blauw. wit. geel en zwart kleurenschema en authentieke details zoals een grote motor achterin. luchtinlaten aan de zijkanten en brede velgen met laagprofielbanden. Dit 3-in-1 bouwspeelgoed beschikt ook over verstelbare buitenspiegels en een verstelbare achterspoiler. Het model kan worden omgebouwd tot een hot rod of een speedboot voor nog meer race-actie en avonturen.

De 3-in-1 set Extreme motoren bestaat uit een herbouwbare racewagen met vele authentieke details zoals een grote motor achterin. luchtinlaten aan de zijkanten. brede velgen met laagprofielbanden. verstelbare spiegels en een verstelbare achterspoiler.
In een fris blauw-wit-geel-zwart kleurenschema.
Verstel de zijspiegels. stel de achterspoiler af voor een maximale snelheid. ga aan de startlijn staan en bereid je voor op supersnelle actie.
Beleef meer avonturen met dit 3-in-1 model. Bouw de racewagen om voor nog meer snelle actie achter het stuur van de krachtige hot rod of race op zee verder met de aerodynamische speedboot.
Dit bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
De racewagen is ca. 4 cm hoog. 15 cm lang en 6 cm breed.
De hot rod is ca. 4 cm hoog. 9 cm lang en 6 cm breed.
De speedboot is ca. 6 cm hoog. 9 cm lang en 6 cm breed.
0
LEGO<br>CREATOR<br>EXTREME<br>MOTOREN
van
voor
€ 69,99
€ 52,49
Meer info