Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 241
Uitgebracht in 2018-01
Bestelnummer: LE31074
Artikelnummer: 31074
EAN: 5702016111798
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Kom als eerste over de finish met deze coole 3-in-1 raketrallyauto in fris groen. zwart en blauw met een grote getinte voorruit en blauwe velgen met laagprofielbanden. Open de deuren om de gedetailleerde cockpit te bekijken. til de achterklep op om toegang te krijgen tot de raketmotor die op het dak kan worden gemonteerd en druk op de knop om de luchtinlaat op de motorkap omhoog te brengen. Dit populaire 3-in-1 LEGO® Creator kinderspeelgoed kan worden omgebouwd tot een jetvrachtwagen of een quadmotor voor nog meer actie en avontuur.

Stijlvolle rallyauto met allerlei realistische details zoals een grote getinte voorruit. een gedetailleerde cockpit met deuren die open kunnen. een achterklep die open kan. een spoiler. blauwe velgen met laagprofiel banden en een op het dak te monteren raketmotor.
In een sportief groen. zwart en blauw kleurenschema.
Open de achterklep om toegang te krijgen tot de krachtige raketmotor en plaats hem op het dak. druk op de knop om de luchtinlaat op de motorkap omhoog te brengen en schiet ervandoor!
Race op topsnelheid door velden en bossen om de wedstrijd te winnen!
Beleef nog meer avonturen met dit 3-in-1 model. Bouw de raketrallyauto om tot een sterke jetvrachtwagen voor actie op hoge snelheid of verken ruig terrein met de robuuste. compacte quadmotor.
Dit populaire kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
De raketrallyauto is ca. 6 cm hoog. 16 cm lang en 8 cm breed.
De jetvrachtwagen is ca. 8 cm hoog. 16 cm lang en 8 cm breed.
De quadmotor is ca. 6 cm hoog. 9 cm lang en 4 cm breed.
0
LEGO<br>CREATOR<br>RAKETRALLYAUTO
van
voor
€ 16,99
€ 8,49
Meer info