Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 380
Uitgebracht in 2018-01
Bestelnummer: LE41153
Artikelnummer: 41153
EAN: 5702016111675
Uitverkocht
Let op dit model wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

LEGO® l Disney Ariel's koninklijke feestboot beschikt over alles wat je nodig hebt om Ariël uit De kleine zeemeermin en prins Eric lang en gelukkig te laten leven. Dans urenlang onder het prieel op de draaiende dansvloer. wees een echte dj achter de zeesterdraaitafel van Sebastiaan. ontdek een geheime schat en steek gekleurde vuurwerkstenen af. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp van dit leuke kinderspeelgoed en verplaats eenvoudig onderdelen van het model of gebruik het prieel in andere compatibele LEGO

Inclusief 2 minipoppetjes: prins Eric en Ariël in haar jurk en cape van witte stof. plus figuren van Sebastiaan de krab en Max de hond.
Ariel's koninklijke feestboot is voorzien van een prieel met een draaiende dansvloer. een scheepsroer. een kaptafel en een vuurwerklanceerder. plus een steiger en het eiland van Sebastiaan met een draaitafel met zeesterren.
Accessoires: taart. glazen. kroon. schatkist. juweel. telescoop. Ursula's contract-tegel. drietand. haarstrik. bot. vuurwerkelementen en een parfumflesje.
Pas dit geweldige kinderspeelgoed aan door eenvoudig onderdelen te verplaatsen en te verwisselen. zoals de kaptafel. de taarttafel en de drankentafel.
Verplaats het prieel en de steiger om de boot aan te passen of combineer en verwissel onderdelen van dit model met onderdelen uit compatibele LEGO® Ariël aan de kaptafel om zich voor te bereiden op nieuwe avonturen en trek haar daarna de witte trouwcape aan.
Draai aan Sebastiaans zeesterren en help Eric en Ariël bij hun dans op de draaiende dansvloer. Steek daarna het gekleurde vuurwerk af en laat het feest nog lang doorgaan!
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Ariel's koninklijke feestboot is ca. 16 cm hoog. 23 cm lang en 11 cm breed.
Het eiland van Sebastiaan is ca. 4 cm hoog. 4 cm breed en 4 cm diep.
0
LEGO<br>DISNEY<br>ARIEL<br>KONINKLIJKE<br>FEESTBOOT
van
voor
€ 89,99
€ 64,80
Meer info