Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 305
Uitgebracht in 2017-09
Bestelnummer: LE70911
Artikelnummer: 70911
EAN: 5702015869850
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Opmerking; Limited Edition; beperkt leverbaar.
Help Batman de Penguin te achtervolgen met de set DE LEGO® BATMAN FILM: The Penguin™ ijzige limousine. Het voertuig beschikt over een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor een minifiguur. dubbel boordgeschut met veermechanisme en tal van eigenzinnige pinguïndetails. Voeg een extra dimensie toe aan de achtervolging door de kofferbak te openen en de Penguin™ op zijn pinguïnachtige mini-ontsnappingscapsule te plaatsen. Inclusief twee minifiguren.

Inclusief twee minifiguren: Batman™ en de Penguin™.
De ijzige limousine beschikt over een cockpit met afneembaar dak en plaats voor een minifiguur. zes wielen met rubberen banden en goudkleurige velgen. dubbel boordgeschut met veermechanisme. een kofferbak die open kan met een pinguïnachtige mini-ontsnappingscapsule. visvormige raketdetails aan beide zijden van de auto. een motorkapornament in de vorm van een pinguïnkop en doorschijnende koplamp-elementen.
Druk op de knop op de motorkap om het boordgeschut met veermechanisme af te vuren.
De mini-ontsnappingscapsule beschikt over een open cockpit met plaats voor een minifiguur. een stuurwiel-element en pinguïndetails.
Inclusief Batmans Batarang.
Accessoire-elementen: Batmans cape. zijn gevormde gereedschapsriem (nieuw in het voorjaar van 2017) en de kraag. hoge hoed en paraplu van de Penguin.
Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 8 jaar.
De ijzige limousine is ca. 7 cm hoog. 22 cm lang en 7 cm breed.
0
LEGO<br>BATMAN<br>Penguin<br>TM<br>IJzige<br>Limousine
van
voor
€ 229,98
€ 188,59
Meer info