Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 12+ jaar
Aantal onderdelen 597
Uitgebracht in 2018-04
Bestelnummer: LE21039
Artikelnummer: 21039
EAN: 5702016111880
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Deze LEGO® Architecture Skyline set is een ode aan Shanghai!
Bouw je eigen versie van Shanghai met zijn mengeling van historische en moderne Chinese architectuur met dit realistische model met productnr. 21039 uit de LEGO® Architecture Skyline collectie. Dit verzamelobject van LEGO stenen bestaat uit beroemde bezienswaardigheden van de stad zoals de Chenghuangtempel. de Longhua-tempel met pagode. het Radisson Blu Hotel. de Bund. de Pareltoren van het Oosten. het World Financial Center. de Shanghai Tower en de Huangpu-rivier. Het geheel is afgewerkt met een decoratief Shanghai-naamplaatje. De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die in huis of op kantoor kunnen worden tentoongesteld. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen. architectuur. cultuur. geschiedenis en design. Elke set heeft een natuurgetrouw kleurenschema en is nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.

Een LEGO® Architecture interpretatie van Shanghai. China.
De set bestaat uit beroemde bezienswaardigheden: de Chenghuangtempel. de Longhua-tempel met pagode. het Radisson Blu Hotel. de Bund. de Pareltoren van het Oosten. het World Financial Center en de Shanghai Tower.
De Huangpu-rivier is afgebeeld op de met tegels bedekte bouwplaat.
Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper. de architectuur en de geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad Shanghai en het architecturale erfgoed (Alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture. Vraag je ouder(s) om toestemming voor je online gaat.)
Inclusief 4x32 bouwplaat met tegels en decoratief Shanghai-naamplaatje.
Bouw je eigen versie van de meest dynamische steden ter wereld met de LEGO® Architecture Skyline collectie.
De LEGO® Architecture serie is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur. speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen. design. architectuur en geschiedenis.
Dit souvenirmodel bestaat uit meer dan 595 elementen en is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
Afmetingen: ca. 25 cm hoog. 28 cm breed en 7 cm diep.
0
LEGO<br>ARCHITECTURE<br>Shanghai<br>China
van
voor
€ 59,99
€ 39,59
Meer info