Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Aantal onderdelen 87
Uitgebracht in 2018-06
Bestelnummer: LE10762
Artikelnummer: 10762
EAN: 5702016117615
Uitverkocht
Organiseer een theekransje en geniet samen met Disney prinses Belle en haar vrienden van allerlei verhalen met deze leuke LEGO® Juniors set 10762 Belle's verhaaltjestijd! De set bestaat uit een prinsessenkasteel met startsteen-element. een balkon met een magische roos onder een stolp. torens en een draaischijf. Er is ook een bouwplaat van een park met een draaiende picknicktafel. een waterfontein om zelf te bouwen. een serveerwagentje en een verhalenboek waaruit Belle kan voorlezen. Deze LEGO | Disney Princess set omvat een eenvoudige gids met bouw- en speeltips. zodat kinderen van 4 jaar en ouder met meer zelfvertrouwen gaan bouwen. Inclusief een minipoppetje. figuren van een kopje en een theepot en een figuur van Pendule om zelf te bouwen.

Inclusief een minipoppetje van Disney prinses Belle. een figuur van Pendule om zelf te bouwen en figuren van Barstje en Mevrouw Tuit.
Het prinsessenkasteel bestaat uit een startsteen-muurelement. een ronddraaiende draaischijf. een raam met opdruk van een transparante roos en een balkon.
Ook inclusief een parktafereel met een draaiende picknicktafel. een waterfontein om zelf te bouwen en een serveerwagentje.
Accessoires: een verhalenboek met omslag die je kunt openslaan. een handspiegel. een croissant. een taart om zelf te bouwen en een magische roos onder een glazen stolp.
Draai prinses Belle rond op de draaischijf in het kasteel terwijl ze in het verhalenboek over haar droomprins leest.
Maak het serveerwagentje klaar en ga naar het park voor een gezellig theekransje.
Zet Barstje. Mevrouw Tuit en Pendule op de draaiende picknicktafel en laat ze lekker spelen.
LEGO® Juniors sets zijn eenvoudig te bouwen modellen met startsteen-bouwplaten en een duidelijke gebruiksaanwijzing. zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.
LEGO® Juniors bouwspeelgoed is compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen.
Het prinsessenkasteel is ca. 13 cm hoog. 6 cm breed en 9 cm diep.
De bouwplaat met picknicktafel is ca. 4 cm breed en 6 cm diep.

Nieuwe Juniors 2018-06: LE10762; LE10763; LE10764; LE10765
0
LEGO<br>JUNIORS<br>BELLE'S<br>VERHAALTJESTIJD
van
voor
€ 69,99
€ 51,79
Meer info