Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 396
Uitgebracht in 2018-06
Bestelnummer: LE31077
Artikelnummer: 31077
EAN: 5702016111781
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO en is NU nog Beperkt Leverbaar als Limited Edition. OP=OP

Bied de tevreden klanten heerlijke versnaperingen in deze schattige LEGO® taartenwinkel met een kleurrijke gevel met 3 rood-wit gestreepte luifels. een ruime erker met draaiend taartplateau en een trap naar het dakterras met zitplaatsen. Deze prachtige LEGO Creator 3in1 set 31077 Modulaire zoete traktaties bevat ook een verkoopkraam. een parasol. een pinautomaat en een kauwgomballenautomaat. Je kunt de bouwbare modules naar wens combineren en bijvoorbeeld de deur. het raam en andere modulaire onderdelen omwisselen. Op die manier maak je de LEGO Creator taartenwinkel helemaal volgens jouw wensen! Dit 3in1 model kan bovendien worden omgebouwd tot een zwembadhuis of een eetcafé op de hoek. zodat je nóg meer avonturen kunt beleven. Bij de set horen 3 minifiguren: een winkelier en 2 trouwe klanten.

Inclusief 3 minifiguren: een winkelier en 2 klanten.
De set omvat een bouwbare LEGO® taartenwinkel met een kleurrijke gevel. een grote erker. een draaiend taartplateau. 3 rood-wit gestreepte luifels. een dakterras met zitgedeelte. een taartenbord met taart- en gebakdecoratie. een pinautomaat. een verkoopkraam. een kauwgomballenmachine en bloem- en cupcakedecoraties.
Maak de lekkerste cupcakes en gebakjes en stal ze uit in de ruime erker.
Verkoop de klanten zoetigheden en drankjes bij de verkoopkraam.
Neem de trap naar het dakterras met zitgedeelte.
Verwissel eenvoudig het raam. de deur en andere modulaire onderdelen om de taartenwinkel aan te passen naar je eigen wensen met het modulaire systeem van LEGO® Creator.
Beleef nog meer avonturen met dit 3in1 model! Bouw de taartenwinkel opnieuw. relax in het fijne zwembadhuis of open een gezellig eetcafé op de hoek.
De taartenwinkel is ca. 16 cm hoog. 22 cm breed en 11 cm diep.
Het zwembadhuis is ca. 13 cm hoog. 16 cm breed en 12 cm diep.
Het eetcafé op de hoek is ca. 8 cm hoog. 23 cm breed en 10 cm diep.
0
LEGO<br>CREATOR<br>Modulaire<br>Zoete<br>Attrakties
van
voor
€ 110,01
€ 74,81
Meer info