Uitverkocht
Online
Drive⎼in Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Uitgebracht in 2018-05
Bestelnummer: PY9434
Artikelnummer: 9434
EAN: 4008789094346
Uitverkocht
Aan land wordt de schurk Quinn geholpen door zijn stropervriend met offroadbuggy. Dwars door de jungle volgt de schurk een Triceratops. Hij probeert de dinosaurus met zijn vangnet te vangen. Als de dinosaurus op een open plek blijft staan. schiet de stroper het net met het netkanon af. De dinosaurus is echter sneller dan hij dacht en weet op het laatste moment te ontkomen. Dit tot ergernis van de schurk. Vandaag blijft zijn kooi leeg.Stokken en stenen vormen geen uitdaging: de wielen van de offroadbuggy zijn geveerd en passen zich aan elke ondergrond aan. Het netkanon kan met het net worden geladen. maar ook met twee andere projectielen. Twee gezichten: de gezichtsuitdrukking van het figuurtje kan van vriendelijk in boos worden veranderd door het hoofd te draaien. De ogen van de schurk geven licht in het donker nadat erop geschenen is.
- In de offroad buggy is plaats voor één figuur.
- Het dak is afneembaar.
- Incl. werkend netkanon. zwenkbaar.
- De offroad-banden met vering passen zich aan elke ondergrond aan.
- Het netkanon kan naast het netprojectiel met 2 andere meegeleverde projectielen uitgerust worden.
- Het luik van de kooi kan naar boven geschoven en op elke gewenste hoogte met een bout vergrendeld worden.
- De figuur kan van vrolijk in boos veranderd worden door het hoofd te draaien. De ogen van het “boze gezicht” lichten op als er met UV-licht op geschenen wordt.
- De onderzoeksauto is compatibel met het artikel 9433 Luchtkussenboot met dinokooi.

Playmobil: ook wel Dinos te vergelijken met Jurassic World zie ook: PY9429; PY9430; PY9431; PY9432; PY9433; PY9434; PY9435

0
PLAYMOBIL<br>OFFROAD<br>BUGGY<br>MET<br>DINOVANGNET
van
voor
€ 164,98
€ 128,68
Meer info