Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 260
Uitgebracht in 2018-06
Bestelnummer: LE31078
Artikelnummer: 31078
EAN: 5702016111774
Uitverkocht
Geniet van allerlei zelfbedachte piratenavonturen met deze LEGO® Creator 3in1 set 31078 Boomhutschatten bestaande uit een piratenschipboomhut van 3 verdiepingen met een scheepsdek. een roer. een verstopplek voor een schatkist. een boegspriet met vlag en teddybeer. een kraaiennest. een bandenschommel en een huisje voor ontspanning op de bovenste verdieping. Inclusief piratenaccessoires: een hoed. een telescoop en 2 zwaarden. Dit 3in1 model kan worden omgebouwd tot een piratenschip of een schedelgrot voor nog veel meer piratenplezier! De set is inclusief 2 minifiguren die klaar zijn voor piratenavonturen en een figuur van een enge spin.

Inclusief 2 minifiguren: een meisje en een jongen die klaar zijn voor piratenavonturen. plus figuren van een spin en een teddybeer.
De set omvat een bouwbare piratenschipboomhut met een scheepsdek. een roer. een schatkist met verstopfunctie. een boegspriet met vlag. een kraaiennest. een bandenschommel en een huisje om te ontspannen op de bovenste verdieping.
Pak je zwaard en piratenhoed erbij en ga naar de boomhut voor allerlei piratenschipavonturen.
Doe alsof je vaart aan het roer of pak de kaart en telescoop erbij om alles vanuit het kraaiennest goed in de gaten te houden.
Verstop de schatkist op de verstopplek. maar kijk uit voor de spin!
Er zijn altijd nieuwe avonturen te beleven met dit LEGO® Creator 3in1 model! Bouw de set om en bevaar de zeven zeeën op het piratenschip of zoek naar de schat in de schedelgrot met gloeiende ogen.
De boomhut is ca. 20 cm hoog. 14 cm breed en 19 cm diep.
Het piratenschip is ca. 11 cm hoog. 22 cm breed en 7 cm diep.
De schedelgrot is ca. 10 cm hoog. 16 cm breed en 12 cm diep.
0
LEGO<br>CREATOR<br>Boomhut<br>Schatten
van
voor
€ 69,43
€ 49,99
Meer info