LEGO TECHNIC VOLVO CONCEP WIELLADER ZEUX - 42081

2in1 MODEL of CONCEPT TRUCK PEGAX

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 10+ jaar
Aantal onderdelen 1167
Uitgebracht in 2018-08
Bestelnummer: LE42081
Artikelnummer: 42081
EAN: 5702016116953
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Ontdek de Volvo Concept Wiellader ZEUX!
Neem een kijkje in de toekomst met de LEGO® Technic 42081 Volvo Concept Wiellader ZEUX. Dit innovatieve conceptmodel is ontwikkeld in samenwerking met Volvo en bevat talloze realistische details. waaronder een coole mapping drone. Je kunt het tegengewicht aanpassen aan het gewicht van de lading. de arm en de laadschop zowel onafhankelijk als gelijktijdig bedienen en je hebt optimale wendbaarheid dankzij de 4-wielbesturing. Dit 2-in-1 model is inclusief futuristische velgen. enorme banden met geweldige grip. het klassieke kleurenschema van Volvo en een set stickers voor nog meer detail. Als je zin hebt in een nieuwe bouwuitdaging. kun je deze LEGO Technic set ombouwen tot een futuristische Volvo Concept Truck PEGAX.

• Futuristisch conceptmodel met realistische details. waaronder een mapping drone. een echt werkende arm en laadschop. een aanpasbaar tegengewicht. 4-wielbesturing en gedetailleerde velgen met robuuste banden.
• Ontdek de futuristische LEGO® Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX!
• Pas het tegengewicht aan om het gewicht van de lading te compenseren.
• Bedien de enorme arm en de laadschop onafhankelijk of gelijktijdig.
• Met het klassieke kleurenschema van Volvo en stickers voor nog meer detail.
• Deze LEGO® Technic set is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.
• 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een futuristische Volvo Concept Truck PEGAX.
• De Volvo Concept Wiellader ZEUX is ca. 18 cm hoog. 59 cm lang en 21 cm breed met uitgeschoven tegengewicht en ca. 51 cm lang met ingetrokken tegengewicht.
• De Volvo Concept Truck PEGAX is ca. 18 cm hoog. 40 cm lang en 22 cm breed met uitgeschoven tegengewicht en ca. 27 cm lang met ingetrokken tegengewicht.

Ontdek de toekomst van bouwvoertuigen met de LEGO® Technic 42081 Volvo Concept Wiellader ZEUX. Dit futuristische conceptmodel is ontwikkeld in samenwerking met Volvo en bevat talloze realistische details. waaronder een mapping drone om zelf te bouwen. Het voertuig heeft een hightech design. wat terugkeert in de futuristische velgen en grote. robuuste banden. Met de hand te bedienen functies zijn onder andere de 4-wielbesturing. de gelijktijdige of onafhankelijke besturing van de arm en laadschop en een aanpasbaar tegengewicht. Deze 2-in-1 LEGO Technic set is inclusief het klassieke kleurenschema van Volvo en een set stickers voor nog meer detail. Het model kan worden omgebouwd tot een futuristische Volvo Concept Truck PEGAX.