Uitverkocht
Online
Drive⎼in Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 335
Uitgebracht in 2019-01
Bestelnummer: LE41366
Artikelnummer: 41366
EAN: 5702016369410
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Technologie en bakken gaan goed samen in LEGO® Friends 41366 Olivia's Cupcake Café met allerlei supercoole gadgets voor creatief rollenspel. Het Cupcake Café. geïnspireerd op de sushirestaurants in de zakenwijk van Heartlake City. heeft een tray die ronddraait met behulp van tandwielen. Het LEGO Friends Cupcake Café beschikt ook over een coole cupcakemachine. zitgedeelten binnen en buiten en een keuken met oven. gootsteen en benodigdheden om cupcakes mee te bakken. Voor nog meer creatief speelplezier heeft deze caféspeelset ook een kleine scooter om de speelgoedcupcakes overal in Heartlake City rond te brengen. Inclusief 2 minipoppetjes: Olivia en Emma. plus een robotfiguur.

Inclusief 2 minipoppetjes: LEGO® Friends Olivia en LEGO Friends Emma. plus een figuur van Zobo de robot.
Dit fantasiespeelgoed bestaat uit een serveergedeelte met draaifunctie. een cupcakemachine met uitgiftefunctie. een keuken met een gootsteen en een oven die open kan. een buitentafel en een scooter voor het bezorgen van bestellingen.
Accessoire-elementen: cupcakes. een garde. ingrediënten. keukengerei om de cakejes te versieren. een pan. een moersleutel. een blender. een koffiezetapparaat. een kassa. een rekening. een parasol. een melkmachine en een kop.
Maak en versier overheerlijke cupcakes in de keuken met deze leuke bakspeelset.
Gebruik de coole automaat om een cupcake te kopen of kies er een van de draaiende tray in sushistijl die je kunt versieren met de inbegrepen holografische stickers om hem te laten schitteren als hij draait.
De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.
Het café is ca. 13 cm hoog. 19 cm breed en 11 cm diep.
De speelgoedscooter is ca. 5 cm hoog. 7 cm lang en 3 cm breed.
0
LEGO<br>Friends<br>Olivia's<br>Cupcake<br>Cafe
van
voor
€ 69,99
€ 54,60
Meer info