Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 386
Uitgebracht in 2019-01
Bestelnummer: LE21152
Artikelnummer: 21152
EAN: 5702016370904
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Ga op weg naar een nieuwe zeewereld met de LEGO® Minecraft™ set Avontuur op het piratenschip!
Bouw een piratenschip met goudkleurige details. een piratenvlag. een loopplank. kanonnen en een schattige papegaai als huisdier. Deze LEGO® Minecraft™ Avontuur op het piratenschip set wordt geleverd met een heleboel functies en figuren die nieuw zijn vanaf januari 2019. zoals een minifiguur met piratenskin. een dolfijn en een schildpad met 2 eieren. Zet de zombie in de speciale basis voor een Minecraft zombie-vuureffect en houd vijandige mobs op afstand met de knipraketten uit de kanonnen. Speel allerlei Minecraft piratenavonturen na met deze leuke LEGO® Minecraft set. Verwissel eenvoudig de modulaire gedeelten en creëer een tropische uitvalsbasis voor piraten. Of combineer je bouwwerk met andere sets om je eigen. unieke LEGO Minecraft wereld te maken! Inclusief een Alex minifiguur.

Inclusief 2 minifiguren: een piraat en Alex. plus een Minecraft™ zombie en Minecraft figuren van een dolfijn. een papegaai en een schildpad die nieuw zijn vanaf januari 2019.
Bevat een bouwbare Minecraft™ eilandomgeving en een piratenschip met werkende kanonnen die knipraketten schieten. goudkleurige details. een piratenvlag. een loopplank en een roeiboot.
Breng je zeebenen aan boord van een Minecraft™ piratenschip. Schiet de kanonnen af om de vijandige mobs op afstand te houden en bescherm de schildpadeieren tegen een zombieaanval!
Zorg goed voor de schattige papegaai en geef de dolfijn te eten.
Verplaats de modulaire scheepsonderdelen en maak zo een Minecraft™ scheepswrak.
Wapens: een zwaard.
Accessoire-elementen: een kaart. TNT. een vuurelementbasis. 2 scheppen. een kist. een schat. een piratenvlag. een waterfles. een toorts en een kompas.
Gebruik je fantasie en bouw de set om voor andere LEGO® Minecraft™ creaties!
Deze set bevat meer dan 386 onderdelen.
Afmetingen: ca. 15 cm hoog. 23 cm breed en 23 cm diep.