LEGO CREATOR Spaceshuttle Transport - 31091

3in1model; LEGO SPACE Ruimtevaart; OP=OP

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 341
Uitgebracht in 2019-01
Bestelnummer: LE31091
Artikelnummer: 31091
EAN: 5702016367867
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Kies uit 3 modellen om te bouwen met de 3in1 set Spaceshuttle transport!
Rijd naar de lanceerplaats met het krachtige LEGO® Creator 3in1 31091 Spaceshuttle transport. bestaande uit een dieplader met aanhanger en verticale uitlaatpijpen. claxons op het dak. een getinte voorruit en 10 stevige. dikke wielen. plus een spaceshuttle met grote motoren. een vrachtruim met deuren die open kunnen. een werkende kraan en een satelliet. Met de LEGO Creator 3in1 sets krijg je 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw het spaceshuttle transport en tover het vervolgens om in een helikoptertransport of een auto met caravan voor nog meer plezier en avontuur.

Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 set. Bouw het spaceshuttle transport en tover het vervolgens om in een cool helikoptertransport of een auto met caravan.
Het spaceshuttle transport bestaat uit een dieplader met aanhanger. plus een spaceshuttle en een satelliet.
De dieplader met aanhanger heeft verticale uitlaatpijpen. claxons op het dak. een getinte voorruit en 10 wielen met rubberen banden.
De spaceshuttle heeft een authentiek kleurenschema. een getinte voorruit. grote motoren. een vrachtruim met deuren die open kunnen en een werkende kraan.
Laad de spaceshuttle op de sterke truck en rijd naar de lanceerplaats.
Schiet de ruimte in. open de deuren van het vrachtruim en gebruik de kraan om de satelliet in een baan rond het heelal te brengen voordat je terugkeert naar de aarde voor een perfecte landing!
Het spaceshuttle transport met shuttle is ca. 10 cm hoog. 28 cm lang en 12 cm breed.
Het helikoptertransport is ca. 8 cm hoog. 17 cm lang en 3 cm breed.
De auto met caravan is ca. 4 cm hoog. 16 cm lang en 3 cm breed.