LEGO DISNEY Aladdins & Jasmines Paleis- - 41161

avonturen; Disney Princess; OP=OP

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 193
Uitgebracht in 2019-01
Bestelnummer: LE41161
Artikelnummer: 41161
EAN: 5702016368581
Uitverkocht
Let op dit model wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Ontdek een nieuw begin met Aladdins en Jasmines paleisavonturen!
LEGO® l Disney 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen is de perfecte Aladdin speelset voor het naspelen van magische scènes uit de Disneyfilm Aladdin. Met een kleine markt. de Grot der Wonderen. het paleis en een vliegend tapijt kunnen Disneyfans de magie steeds weer opnieuw beleven. Verplaats de meubels en de marktkraam eenvoudig naar andere kamers van het paleis voor een andere speelervaring en gebruik de draaifunctie om het tapijt rond het paleis te laten vliegen. Inclusief Aladdin en prinses Jasmine minipoppetjes plus een LEGO vogelfiguur.

Inclusief 2 minipoppetjes: Jasmine en Aladdin. plus een LEGO® vogelfiguur.
Bevat een bouwbaar speelgoedpaleis met 3 kamers. terras en balkon. een vliegend tapijt met vliegfunctie. een marktkraam en een ingang naar de Grot der Wonderen die open kan.
Accessoire-elementen: een magische lamp. een slang. een tiara. een haarborstel. een parfumfles. fruit. brood. vogelvoer. een bord en bekers.
Gebruik de draaifunctie om de minipoppetjes van Aladdin en Jasmine op het vliegend tapijt rond het paleis te laten vliegen of maak het tapijt los en laat je fantasie de vrije loop voor nog meer magische avonturen.
Verplaats de meubels en de marktkraam eenvoudig naar andere kamers van het paleis voor een geheel eigen speelervaring.
Dit eenvoudig te bouwen Disney Aladdin bouwspeelgoed is de perfecte speelset om favoriete momenten uit de Disneyfilm na te bouwen en te spelen.
Combineer met 41158 Jasmines kleine toren om een extra toren op het paleis te bouwen.
Het paleis is ca. 20 cm hoog. 13 cm breed en 6 cm diep.