Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Uitgebracht in 2019-02
Bestelnummer: LE71023D60
Artikelnummer: 71023D60
EAN: 5702016418217
Uitverkocht
60 stuks in verzegelde doos.
Dit product is een Limited Edition. Op=Op

Ontdek en verzamel je favoriete personages uit DE LEGO® FILM 2!
Speel de meest hilarische scènes uit DE LEGO® FILM 2 na en bedenk je eigen verhalen met de collectie LEGO Minifiguren 71023 THE LEGO MOVIE 2. Deze serie exclusieve limited edition personages is nieuw vanaf februari 2019 en wordt geleverd met een groot aantal gave accessoires en coole kostuums. Geniet van gloednieuwe avonturen uit DE LEGO FILM 2 met Super Remix Emmet. Gevechtsklare Lucy. Apocalyps Benny. Girafjongen. Krijtjesmeisje. Sherry Krabpaal & Scarfield. Hula Lula. Watermeloenkerel. Flashback Lucy. het Moerasmonster. Snoeprapper. President Business aan het golfen. Apocalypsstad Abe. Veste Vriend Rex. Kitty Pop. Dorothy Gale & Toto. Laffe Leeuw. Vogelverschrikker. Blikken Man en een figuur van Unikitty! Elke minifiguur die je kunt verzamelen zit in een verzegeld mysteriezakje met een of meerdere accessoire-elementen. plus een informatieboekje en een uniek displayvoetje.

Elke LEGO® minifiguur om te verzamelen uit deze serie is inclusief een of meerdere accessoire-elementen. plus een informatieboekje en een uniek displayvoetje.
20 limited edition LEGO® Minifiguren DE LEGO FILM 2 personages om te bouwen en jouw geheel eigen scènes mee te creëren!
Inclusief kleding en accessoires die nieuw zijn vanaf februari 2019. waaronder Emmets hoofdtelefoonpruik. Lucy's capuchon en de golfclub van President Business. plus een apocalypskat. Abraham Lincoln-hoofddeksel. de Fedora-hoed/pruik van Rex. een watermeloenkostuum. een giraffenkostuum. Dorothy's haarstukje. de hoed van Blikken Man. de hoed van de Vogelverschrikker en de manen van de Laffe Leeuw.
Combineer deze DE LEGO® FILM 2 minifiguren met al je LEGO bouwsets voor eindeloze speelmogelijkheden.
Ruil de minifiguren met je vrienden om je collectie compleet te maken.

0
LEGO<br>Movie<br>2<br><br>Minifiguren<br>per<br>doos<br>60stk
van
voor
€ 49,99
€ 34,99
Meer info