STAR WARS Slave I; OP=OP - 75243

uitgave ter ere van het 20-jarig bestaan

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 10+ jaar
Aantal onderdelen 1007
Uitgebracht in 2019-04
Bestelnummer: LE75243
Artikelnummer: 75243
EAN: 5702016370706
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP
Advies Reserveer voor Afhalen.

Bouw en verzamel deze speciale LEGO® Star Wars™ uitgave van Boba Fett's Slave I ruimteschip uit Star Wars: The Empire Strikes Back!

Vier de 20e verjaardag van de LEGO® Star Wars™ speelsets met deze gedetailleerde herinterpretatie van Boba Fett's klassieke Slave I. Dit legendarische 75243 LEGO Star Wars ruimteschip is de meest gedetailleerde versie tot nu toe met functies als een cockpitstoel die vanzelf op hoogte gebracht wordt en vleugels aan de zijkanten. een handgreep voor eenvoudig vasthouden en door een hendel geactiveerd geschut met veermechanisme. Dit geweldige LEGO Star Wars bouwspeelgoed bevat ook een achterluik dat gesloten kan worden om Han Solo in carboniet en 4 LEGO Star Wars minifiguren op te slaan. plus een extra minifiguur van Prinses Leia met displayvoetje met een logo ter ere van het 20-jarig bestaan van de LEGO Star Wars sets.

Inclusief 4 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Boba Fett. Han Solo. Zuckuss en 4-LOM. plus een extra minifiguur van Prinses Leia met displayvoetje ter ere van het 20-jarig jubileum.
Deze Slave I LEGO® Star Wars™ set bevat een afneembare cockpitkoepel met ruimte voor een minifiguur in de cockpit. een cockpitstoel die vanzelf op hoogte wordt gebracht en zijvleugels. een handgreep. afzonderlijke hendels voor de 2 schieters met veermechanisme. draaiende wapens en een sluitend achterluik om het Han Solo in carboniet-element in op te bergen.
Wapens: 3 blasters. Han Solo's blasterpistool en Prinses Leia's originele blasterpistool voor nog meer creatief speelplezier.
De Prinses Leia minifiguur is een getrouwe weergave van de originele versie uit 2000 en bevat een logo van het 20-jarig jubileum.
Details die nieuw zijn vanaf april 2019 zijn een nieuw gevormd hoofd voor Zuckuss en links/rechts schuin afgewerkte 3x3 elementen.
Sluit de speciale LEGO® Star Wars™ displayvoetjes voor minifiguren ter ere van het 20-jarig jubileum op elkaar aan voor de perfecte blikvanger.
Dit bouwspeelgoed is een geweldig LEGO® Star Wars™ cadeau voor bouwers vanaf 9 jaar.
De Slave I is ca. 13 cm hoog. 29 cm lang en 31 cm breed.
0
STAR<br>WARS<br>Slave<br>I;<br><br>OP=OP
van
voor
€ 19,99
€ 14,99
Meer info