Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 2+ jaar
Aantal onderdelen 121
Uitgebracht in 2019-06
Bestelnummer: LE10907
Artikelnummer: 10907
EAN: 5702016367706
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Ontdek de dieren van de wereld met dit avontuurlijke peuterspeelgoed!

Laat je peuter kennismaken met een wereld aan dieren en omgevingen met deze LEGO® DUPLO® 10907 Dieren van de wereld speelset! Ga op safari in de Afrikaanse savanne en doe alsof je foto's maakt van leeuwen en giraffen. bekijk leuke dieren in het bos terwijl je in een kano over een rivier tussen de bomen peddelt. bouw een zandkasteel op een tropisch strand. ga walvissen kijken op de Zuidpool... Dit leerzame speelgoed biedt met zijn betoverende verzameling speelgoeddieren. gebouwen. voertuigen. personages en accessoires eindeloze mogelijkheden om jonge kinderen te vermaken en te inspireren.

Inclusief 6 LEGO® DUPLO® figuren: een reiziger. een piloot. een vader en kind die surfen en een vader en kind die kanoën.
Deze set bevat maar liefst 15 DUPLO® speelgoeddierenfiguren: een volwassen en een jonge giraffe. een volwassen en een jonge leeuw. een volwassen en een jonge panda. een volwassen en een jong hert. een volwassen en een jonge walvis. een pinguïn. een toekan. een vis. een konijn en een eekhoorn.
Dit avontuurlijke speelgoed voor peuters bestaat uit een surferbusje. een vliegtuig en een kano. plus 5 bouwbare omgevingen die 4 unieke en verschillende werelden voorstellen: een bos. een savanne. een tropisch strand en Antarctica.
Accessoire-elementen: een surfplank. een camera. een koffer. een schep en een mok.
De savanne is ca. 17 cm hoog. 22 cm breed en 6 cm diep.
De tempel is ca. 20 cm hoog. 27 cm breed en 9 cm diep.
De auto is ca. 9 cm hoog. 14 cm lang en 6 cm breed.
Het vliegtuig is ca. 11 cm hoog. 18 cm lang en 19 cm breed.
0
LEGO<br>DUPLO<br>Dieren<br>van<br>de<br>Wereld
van
voor
€ 49,99
€ 41,49
Meer info