Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 212
Uitgebracht in 2019-06
Bestelnummer: LE70672
Artikelnummer: 70672
EAN: 5702016365498
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Rijd een NINJAGO® wereld vol avontuur tegemoet op Cole's ninja crossmotor!
Speel een gevecht boordevol actie tegen Vuurslang Vernietiger na met deze LEGO® NINJAGO® 70672 Cole's crossmotor ninjaset voor jongens en meisjes. De ninjamotor heeft een zitplaats voor een minifiguur. een rupsband voor en een groot achterwiel met goudkleurige velgen. plus 2 noppenschieters. Kinderen zullen urenlang plezier beleven aan het naspelen van scènes uit de NINJAGO tv-serie en het bedenken van hun eigen verhalen met de 3 LEGO NINJAGO minifiguren – Cole. Kai en Vuurslang Vernietiger met hun verschillende wapens. Bezorg LEGO bouwers een geweldige bouwervaring met Instructies PLUS. beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke. intuïtieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructies PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen.

Inclusief 3 LEGO® NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Cole. Kai en Vuurslang Vernietiger.
Cole's gepantserde speelgoedcrossmotor heeft een zitplaats voor een minifiguur. 2 noppenschieters. een rupsband voor. een groot achterwiel met goudkleurige velgen en een ninjavlag-element.
Wapens: Cole's goudkleurige hamer en zilverkleurige katana. Kai's zilverkleurige katana en goudkleurige katana en het kromzwaard van Vuurslang Vernietiger.
Accessoire-elementen in dit LEGO NINJAGO® bouwspeelgoed zijn de katanahouders van Cole en Kai en het schild en slangenharnas van Vuurslang Vernietiger.
Met dit coole speelgoed kunnen kinderen de spannendste scènes uit de NINJAGO® tv-serie naspelen.
Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces. via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
Het ninja-crossmotormodel is ca. 6 cm hoog. 19 cm lang en 6 cm breed.
0
LEGO<br>NINJAGO<br>Cole's<br>crossmotor
van
voor
€ 56,99
€ 39,89
Meer info