Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 9+ jaar
Aantal onderdelen 1178
Uitgebracht in 2019-06
Bestelnummer: LE70677
Artikelnummer: 70677
EAN: 5702016365542
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Bij de Landbounty horen 2 extra LEGO® NINJAGO® voertuigen!
Kinderen zullen het geweldig vinden om het LEGO® NINJAGO® 70677 Landbounty speelgoedvoertuig te bouwen en gevechten na te spelen tussen de ninja-actiefiguren en de Vuurslangen van slangenkoningin Aspheera. Dit mobiele ninjahoofdkwartier heeft een stuurfunctie. 2 shuriken-hakkers. een draaiend kanon dat kan schieten. een intrekbare schieter met veermechanisme en een eenvoudig toegankelijk. gedetailleerd interieur voor extra creatief speelplezier. Voor nog meer actie laat je het afneembare vlieggedeelte met een dubbele minifiguurcockpit. noppenschieters en uitvouwbare boosters opstijgen of plaats je een minifiguur op de quadmotor. Jonge ninja's vinden het fantastisch om scènes uit de NINJAGO tv-serie na te spelen en hun eigen verhalen te verzinnen met de 9 inbegrepen LEGO NINJAGO minifiguren en diverse coole wapens en accessoire-elementen. zoals een ninjaspinner die nieuw is vanaf juni 2019.

Deze speelset is inclusief 9 LEGO® NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Wu. Kai. Jay. Nya en Cole FS (Forbidden Spinjitzu) ninja-actiefiguren. plus Aspheera. Char. Vuurslang Vernietiger en Vuurslang Zwaarddrager.
Het Landbounty ninjavoertuig heeft wielen met goudkleurige velgen en een stuurfunctie. 2 goudkleurige shuriken-hakkers. een afneembaar vlieggedeelte. een draaiend kanon dat kan schieten. een intrekbare schieter met veermechanisme. 2 gedecoreerde zeilen van textiel (waarvan 1 op het afneembare vlieggedeelte). een gedetailleerd interieur met een dubbele minifiguurcockpit. een dojo met 2 wapenrekken. een bouwbare speelautomaat. een theepotelement en een achtervak dat open kan met daarin een kleine quadmotor.
Het afneembare vlieggedeelte beschikt over een dubbele minifiguurcockpit die open kan. 2 noppenschieters en uitvouwbare boosters.
De quadmotor heeft een zitplaats voor een minifiguur.
Draai aan de knop aan de achterkant om de wielen te laten draaien en Landbounty te besturen.
Rijd met Landbounty en de shuriken-hakkers gaan automatisch draaien.
Wapens: de goud- en zilverkleurige katana's van Kai. de zilverkleurige katana en goudkleurige nunchaku van Jay. de zilverkleurige katana en goudkleurige speer van Nya. de bo staf van Wu. de slangenscepter van Char. het kromzwaard van Vuurslang Vernietiger en het zwaard van Vuurslang Zwaarddrager.
Accessoire-elementen: de katanahouders van Kai. Jay en Nya. het 'extra krachtige' hoofdkapelement van Cole FS en zijn ninja-tornadospinner die nieuw is vanaf juni 2019. de cape van Wu die nieuw is vanaf juni 2019. de Rol van Verboden Spinjitzu van Aspheera. het slangenharnas en schild van Aspheera en Vuurslang Vernietiger en het schild van Vuurslang Zwaarddrager.
Met deze coole ninja-speelgoedvoertuigset kunnen kinderen de spannendste actiescènes uit de NINJAGO® tv-serie naspelen.
Het Landbounty ninjavoertuig is ca. 22 cm hoog. 50 cm lang en 18 cm breed.
Het afneembare vlieggedeelte is ca. 13 cm hoog. 31 cm lang en 30 cm breed.
0
LEGO<br>NINJAGO<br>Landbounty
van
voor
€ 54,98
€ 38,49
Meer info