Uitverkocht
Online
Drive⎼in Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 202
Uitgebracht in 2019-06
Bestelnummer: LE60225
Artikelnummer: 60225
EAN: 5702016369953
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Inspireer speelplezier vol ruimteverkenningsavonturen met deze coole rover speelgoedset.

Verras jonge ruimteavonturiers met een op de NASA geïnspireerde roverset. Dit leuke LEGO® City 60225 Testrit Rover kinderspeelgoed bestaat uit een rover met afneembare cockpit. een gelede grijparm die nieuw is vanaf juni 2019 en een afneembare zonnepaneelgenerator. Dit ruimtespeelgoed voor kinderen bevat ook 2 geodes die nieuw zijn vanaf juni 2019. een laptop. een videocamera. een afstandsbediening. een gesteenteboor en een helm met vizier. Bezorg LEGO bouwers een geweldige bouwervaring met Instructies PLUS. beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke. intuïtieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructies PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen. Deze geweldige ruimtebouwset voor kinderen is inclusief 2 minifiguren.

Inclusief 2 LEGO® City minifiguren: een astronaut en een grondtechnicus.
Deze leuke LEGO® City bouwset voor kinderen is geïnspireerd op de NASA en bestaat uit een rover met een afneembare cockpit. een gelede grijparm die nieuw is vanaf juni 2019. een kantelbare. afneembare zonnepaneelgenerator en grote terreinwagenbanden.
Accessoire-elementen: 2 geodes die nieuw zijn vanaf juni 2019. een helm voor de roverpiloot met een blauw vizier. een veiligheidshelm voor de technicus. een afstandsbediening. een laptop. een gesteenteboor en een videocamera met bouwbaar statief.
Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
Download de LEGO® Life app via de iOS of Android app store. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat.
Dit coole constructiespeelgoed is een geweldig cadeautje voor kinderen.
De rover is ca. 9 cm hoog. 14 cm lang en 9 cm breed.
0
LEGO<br>CITY<br>Testrit<br>Rover
van
voor
€ 15,98
€ 12,79
Meer info