LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899

Princess Frozen met LichtBlok; OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 2+ jaar
Aantal onderdelen 59
Uitgebracht in 2019-08
Bestelnummer: LE10899
Artikelnummer: 10899
EAN: 5702016367614
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Duplo Disney Princess Serie:
Bedenk samen met je peuter de leukste sneeuwverhalen in het ijskasteel uit Disney's Frozen!
Beleef samen met je peuter en met Disney's Anna. Elsa en Olaf fantasierijke avonturen met het LEGO® DUPLO® l Disney 10899 Frozen ijskasteel en help hem of haar belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken. Wanneer peuters zelf verhalen bedenken met hun favoriete personages uit Disney's Frozen ontwikkelen ze hun taalvaardigheden. fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie. Praat over de band die Elsa met haar zus Anna heeft. Geniet met Olaf de sneeuwpop van onbegrensd creatief speelplezier. Met één druk op de knop geeft de verlichtingssteen het kasteel allerlei kleuren. Speel samen met je kind scènes na uit de Disneyfilm Frozen of bedenk je eigen verhalen die zich afspelen in dit sprankelende ijskasteel dat peuters zelf kunnen bouwen.

Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: Anna. Elsa en Olaf.
Dit speelgoedkasteel uit Disney's Frozen heeft een glijbaan. een tafel. stoelen en keukengerei. Een speciale verlichtingssteen die met een knop te bedienen is verlicht het kasteel met verschillende kleuren.
Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen en zijn of haar fijne motoriek te verbeteren door de bouwstenen steeds op een andere manier te gebruiken voor eindeloos fantasierijk bouwplezier.
Dit bouwspeelgoed voor peuters is ontwikkeld om het bedenken van rollenspellen en het vertellen van verhalen te stimuleren. zodat je kind zijn of haar taalvaardigheid. sociale en emotionele vaardigheden kan verbeteren.
Het Disney Frozen ijskasteel is ca. 28 cm hoog. 19 cm breed en 16 cm diep.
0
LEGO<br>DUPLO<br>Disney<br>Frozen<br>IJskasteel
€ 64,99
van
€ 49,39
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: