Hard to Find
Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 16+ jaar
Aantal onderdelen 3036
Uitgebracht in 2019-08
Bestelnummer: LE21318
Artikelnummer: 21318
EAN: 5702016554205
Uitverkocht
Tijdelijk uitverkocht. wordt ca. November weer verwacht.

Dit product is Hard to Find. en is maar beperkt leverbaar.
Advies Reserveer voor Afhalen.

Een gedetailleerd model van een boomhut dat LEGO® bouwers zal uitdagen en voor uren speelplezier zal zorgen!

Bouw. bewonder en speel met deze zeer gedetailleerde LEGO® Ideas speelset 21318 Boomhut met maar liefst 3036 onderdelen. Een echte bouwuitdaging voor zowel de gevorderde LEGO bouwer als het hele gezin. De set bestaat uit een landschapsbouwplaat en 3 LEGO boomhutjes: een slaapkamer. een badkamer en een kinderkamer. Bij de boom kun je kiezen tussen een set groene. zomerse blaadjes en een set geel-bruine herfstbladeren die verwisseld kunnen worden. De boomtop en de daken van de hutjes zijn afneembaar. zodat je gemakkelijk bij de binnenkant kunt. De bladeren en verschillende plantelementen zijn gemaakt van duurzaam polyethyleen op plantaardige basis. Het model heeft tal van inspirerende kenmerken. zoals een bouwbare picknicktafel en krukken. een schommel. een kampvuur. een schatkaart en een verborgen edelsteen-element voor een echte schattenjacht. plus een takelkraan op het balkon van de slaapkamer. Dit unieke creatieve speelgoed is een geweldig verjaardagscadeau en is inclusief minifiguren van een moeder. vader en kinderen plus een vogelfiguur. zodat je leuke gezinssituaties kunnen naspelen. Bovendien hoort er bij de set een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die deze LEGO Ideas set heeft bedacht en de LEGO ontwerper die hem heeft ontwikkeld.

Deze LEGO® Ideas set is inclusief 4 minifiguren: moeder. vader en 2 kinderen. plus een vogelfiguur.
Dit uitdagende bouwspeelgoed met maar liefst 3036 onderdelen bestaat uit een landschapsbouwplaat. een boom met een set groene zomerse blaadjes en een set geel-bruine herfstbladeren die kunnen worden verwisseld en een LEGO® Ideas boomhut met 3 ruimtes: een slaapkamer. een badkamer en een kinderkamer.
De boomtop en de daken van de hutjes zijn afneembaar voor eenvoudige toegang tot de binnenkant.
Op de landschapsbouwplaat vind je een bouwbare picknicktafel met 4 zitplaatsen voor minifiguren en verschillende objecten voor een picknick. plus een bouwbaar riviertje. een schommel (die aan een boomtak hangt). een kampvuur. een verborgen edelsteen-element. plant- en struikelementen en een ladder om bij de hutjes te komen.
De boom bestaat uit meer dan 180 botanische elementen die zijn gemaakt van plantaardig polyethyleen uit duurzaam geteeld suikerriet. Ook verschillende plantelementen rondom de boom zijn gemaakt van plantaardig plastic. Dit is de eerste mijlpaal van de LEGO® Groep in het ambitieuze toekomstplan om in 2030 producten van duurzame materialen te maken.
Het hutje met de slaapkamer bevat een bouwbaar bed en verschillende elementen waaronder een verborgen schaar (een verwijzing naar de fan die de set heeft bedacht en die kapper is). een schip in een fles. een kompas. een klok en een balkon met een met de hand te bedienen takelkraan om objecten mee omhoog te takelen.
De badkamer beschikt over een bouwbare badkuip. een toilet en een wastafel.
De kinderkamer heeft stapelbedden en diverse elementen. zoals een boek en een schatkaart.
Dit creatieve LEGO® Ideas speelgoed is inclusief een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO ontwerper die hem heeft ontwikkeld.
Afmetingen: ca. 37 cm hoog. 27 cm breed en 24 cm diep.

zie ook The Upsite Down LE75810

Dit is een limiet item: We hebben een limiet ingesteld voor hoeveel een huishouden kan kopen om recht te doen aan al onze fans. Als u deze limiet al hebt bereikt door eerdere bestellingen. wordt uw bestelling wellicht geannuleerd.
0
LEGO<br>IDEAS<br>Boomhut
van
voor
€ 27,99
€ 20,99
Meer info