Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 806
Uitgebracht in 2019-09
Bestelnummer: LE60203
Artikelnummer: 60203
EAN: 5702016595451
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Geef wintersportliefhebbers een coole bouwervaring met deze winterse speelgoedset!
Je jonge actieveling kan talloze avonturen beleven met deze set met winterthema boordevol mogelijkheden. De coole LEGO® City 60203 Skiresort speelgoedset bevat een reddingsbasis van 2 verdiepingen. een skiwinkel met een groot tv-scherm en een rek voor snowboards en ski's. een kraampje voor warme drankjes en cupcakes en een geweldig sneeuwpark met een lantaarnpaal. een halfpipe en een aparte glijrail. Deze grootse constructiespeelgoedset voor kinderen is ook inclusief een 4x4 reddingstruck met beweegbare sneeuwschuiver. een sneeuwscooter met aangekoppelde trailer. een helikopter met een cockpit die open kan. draaiende rotors en een camera. 11 minifiguren. een figuur van een hond en een bouwbare figuur van een sneeuwpop.

Inclusief 11 LEGO® City minifiguren: 3 leden van de skipatrouille. een medewerker van de skiwinkel. een helikopterpiloot. een skiër. een snowboarder. 2 kinderen. een medewerker van het kraampje voor warme dranken en een klant. plus een figuur van een hond en een bouwbare figuur van een sneeuwpop.
Deze constructiespeelgoedset boordevol speelplezier omvat een reddingsbasis van 2 verdiepingen met communicatie-antennes op het dak. een skiwinkel met een groot tv-scherm en een rek voor snowboards en ski's. een kraam voor warme drankjes en cupcakes en een geweldig sneeuwpark met een lantaarnpaal. een halfpipe met een trappetje en een aparte glijrail. Daarnaast is deze bouwset voor kinderen inclusief een 4x4 reddingstruck met beweegbare sneeuwschuiver en dakrek. een sneeuwscooter met aangekoppelde trailer en een helikopter met een cockpit die open kan. draaiende rotors en een camera. Accessoire-elementen: 4 paar ski's. 3 paar skistokken. 4 snowboards. 4 mokken. 2 cupcakes. een injectiespuitelement. een handgipselement. 2 ijspriemen. een verrekijker. 2 walkietalkies. 2 schoppen. een gereedschaps-/EHBO-kist. een moersleutel. een bijl. een cirkelzaag. een bezem. sneeuwschoenen. een helm met skibril. een warme muts en een brancard. plus een elementensplitser en een bouwbaar bord. Laat de rotors op de helikopter draaien als je boven het sneeuwpark vliegt en doe alsof je de snowboarders filmt. Leg de gewonde skiër op de brancard van de sneeuwscooter en breng hem terug naar de reddingsbasis voor hulp. Gebruik de sneeuwschuiver van de 4x4 truck om de weg schoon te vegen zodat de sneeuwscooter terug kan naar de basis. Dit coole speelgoed voor kinderen is een geweldig cadeau waarmee ze ook alleen kunnen spelen! De helikopter met camera is ca. 7 cm hoog. 20 cm lang en 7 cm breed. De sneeuwscooter met aanhanger is ca. 5 cm hoog. 18 cm lang en 3 cm breed. De 4x4 truck met sneeuwschuiver is ca. 9 cm hoog. 14 cm lang en 7 cm breed. Het kraampje voor warme dranken en cupcakes is ca. 10 cm hoog. 6 cm breed en 3 cm diep. Het sneeuwpark met halfpipe is ca. 12 cm hoog. 16 cm breed en 12 cm diep. De reddingsbasis is ca. 20 cm hoog. 19 cm breed en 7 cm diep. De skiwinkel met groot scherm is ca. 15 cm hoog. 12 cm breed en 7 cm diep. De glijrail is ca. 11 cm breed.
0
LEGO<br>CITY<br>SkiResort
van
voor
€ 19,99
€ 16,00
Meer info